Duben

Komentáře uživatele Eisenhammer

Eisenhammer

Eisenhammer zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 32
Amadeus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Velmi krásně zpracovaný   film o životopise W.A.M.
Nádherná režie,   překrásné kostýmy. Myslím   si, že p. M. Forman vytvořil   velmi zajímavé dílo, na   které se dá dívat i   několikrát, neboť při   každém dalším shlédnutí   vidíte pohled z jiné strany   a všímáte si nového   detailu.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Dětská hudební komedie o   hradních strašidlech,   kutilství a černé kronice.   Velmi příjemný příběh   pro děti a nejen pro   ně.říběh dětí   začínající hláškou   vršek by chtěl, ale spodek   nechce dává vyniknout malé   filmové hvězdě T. Holému a   dalším velkým hercům jako   pan Brodský, Bek...
Blade
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Zdařilý hororový příběh   napůl člověka a napůl   upíra, který se snaží   bojovat proti těmto   nebezpečým monstrům   lačnícím po lidské krvi.   Velmi dobré efekty a akční   scény Vám nedovolí od filmi   odejít.W. Snapes zde   vytvořil zdařilou postavu,   která mu velmi dobře sedí   na těle.
Byl jednou jeden král
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Mám rád staré pohádky.   Toto je jedna z nich. Velmi   poučná i pro dnešní   mládež. Není plná   násilí, ale příjemného   klidného pohádkového   děje.Velmi dobrý výkon zde   jako již tradičně podal Jan   Werich, Vlasta Burian. Byť na   V. Burianovi je již znát   jeho unavená duše. Kdo má   rád pohádky, vřele mu ji   doporučuji.
Byl jednou jeden polda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Kvalitní, ztřeštěná   česká komedie. Je to parodie   na známé ameriké komedie   Policejní akademie. Velmi   vkusně zasazená do našich   podmínek, velmi vkusně   hodnotí policii u nás tak,   jak se na ni dívá 80 %   našich občanů. Major   Maisner je velmi akční   policejní důstojník. Stojí   to za podívání.
Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World In 80 Days)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Dobrodružná komedie plná   zajímavých akčních scének   v podání J.Chana a   dalších. Trochu   střeštěné, ale pokud   hledáte pouze uvolnění a ne   nějaké zamyšlení je to   právě film pro Vás.   Nemusíte přemýšlet, ale   pouze se dívat. Uvolníte se   a v dnešní době si též   odpočinete.
Četník ze Saint Tropez (Le Gendarme de Saint-Tropez)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Četní ze Saint Tropez je   krásná francouzská komedie   sedmdesátých let, ve ktéré   nás naskutečně bavil pan   Lui de Funés svým   neocenitelným humorem a   mimikou. Dobrý výkon podal   též dabér p. Funése -   nezapomenutelný F.   Filipovský, jehož hlas byl   velmi podobný. Doporučuji   jako velmi dobrou komedii.
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Katastrofický fil, jehož   děj nám má ukázat co by se   mohlo stát, když... Velmi   poutavý děj nás zavede do   Ameriky v době, kdy dochází   k rapidní změně klimatu   vlivem civilizace. Velmi   napínavé, realistické a   hlavně inspirující, byť   smyšlené. Doporučuji.
Dovolená s Andělem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Velmi dobrá komedie z   prostedí dávno minulých   odborářských rekreací,   které si myslím v dnešní   době dělníkům chybí, byť   to byla velmi propagandistiká   forma odměn.
Velmi   dobrý herecký výkon pana   Marvana a dalších. Kdo se   chce bavit má velkou   příležitost.
Dva výtečníci (I Due superpiedi quasi piatti)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Jako kluk jsem obdivoval filmy   této dvojice. Nenechal jsem   si ujít žádný jejich film.   Dva výtečníci jsou   oddychovou komedií s   jednoduchým dějem. Ve době   mého dětství byly jejich   komedie jakýmisi akčními   filmy pro nás. V dnešní   době je rád řadím do své   filmotéky pro jeich   nápaditost a oddychový děj.
Flashdance
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Hudební film, plný romantiky   a tance. Příběh   "popelky"   svářečky, která má svůj   sen o tom, stát se velkou   tanečnicí. Svému snu se   snaží pomoci jak jen to jde.   Najde prince, který ji trochu   ale opravdu jen trochu   pomůže. Pokud chcete vidět,   zda se sen vyplní, podívejte   se.
Gappa (Daikjodžu Gappa)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Fantastický film a velmi   podivném, ale zajímavém   nálezu něčeho, co je staré   miliony let. Nálezu vejce   prehistorického tvora. I   přes fantastickou zápletku   je to nádherný příběh   plný citu lidí i oněch   tvorů. Krásné podívání,   byť je to staré skoro půl   století.
Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
První začátek velkého   dobrodružství mladého   začínajícího   čarodějnického učně   Harryho. Natočený podle   knížky. Příběh   osiřelého chlapce, která   žije u své tety po strátě   rodičů. Takovýchto   příběhů píše náš   život stovky, ale tento je   jen jeden a velmi poutavě   vyprávěný. Je opravdu na co   se dívat.
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
MYslel jsem si, že po   shlédnutí   předcházejících dílů   (příběhů) již mne nic   nepřekvapí. Vždy se   říkalo, že nejlepší je   jednička, to ostatní   nestojí za nic. Opak je   pravdou. Každý film s Harry   Potterem je něčím   jediněčný. Tak jak v knize   i ve filmu je na co se dívat   a co prožívat.
Harry Potter a Tajemná komnata (Harry Potter and The Chamber of Secrets)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Další příběh malého   čaroděje, který při svém   studiu zažívá   neuvěřitelná   dobrodružství se svými   přáteli v čarodějnické   škole. Příběh podle   knížky zaujme nejen děti,   ale i nejednoho dospělého.   Zpracování i triky na velmi   dobré úrovni. Těste se na   další pokračování.
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Již třetí pokračováníé   tajemného příběhu mladého   čaroděje Harryho Pottera,   potomka velkých kouzelníků   bojujících proti zlu.   Příběh plný napínavého   dobrodružství, přátelství   i osobní nevraživosti mezi   studenty čarodějnických   kolejí jak v minulosti, tak i   v "současnosti" HP.
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Jeden z nejlepších   animovaných filmů. Plný   nádherných tvorečků z   moře, kteří prožívají   neuvěřitelná   dobrodružství. Velmi   poutavé vyprávění, které   zaujme snad všechni děti a   nejen je. Krásný příběh   otce a syna, jejich vztahu   mezi sebou. A hlavně -   šťastný konec.
Hon na myš (Mousehunt)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Chcete se pobavit, chcete se   hodně smát? Podívejte se na   tento příběh dvou bratří,   kteří sdědí po svém otci   neskutečný poklad - rodinný   podnik se vším, co k němu   patří. Tedy i myš. Hon na   myš je střeštěná komedie   u které se vám bránice bude   chvět od začátku až do   konce.
Jak básníci přicházejí o iluze
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Další nezapomenutelné   pokračování příběhů   Štěpánka a Kendyho nyní   již vysokoškolských   studentů. Ještě lepší   než první díl,   nezapomenutelné hlášky,   herecké výkony a břitký   humor.
Velká sranda,   kterou můžete vidět i   stokrát. Jen si dejte trochu   české srandy.
Jak dostat tatínka do polepšovny
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Navazující pokračování na   film Jak vytrhnout velrybě   stoličku. Tento   příběhlíčí zážitky   celé rodiny na letní   dovolené o které se jim ani   nesnilo, až na malého   Vašíka, který si   něcotakového přál   prožít. Velk8 sranda   skr7vaj9c9 se za snahu utajit   před maminkou něco? co by se   jí asi moc nelíbilo, a ve   snaze dětským vydíráním   donutit tatínka to udělat.
Jak se krotí krokodýli
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Nebylo to špatný, ale když   jsem srovnal ten   nejznámější film "S   tebou mě baví svět"   tak jsem byl poněkud   zklamán. Čekal jsem od něj   více, ale zase na druhou   stranu musímuznat, že i   tento film mne i přes mé   očekávání docela slušně   pobavil. S tebou ... byl však   lepší.
Jak svět přichází o básníky
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2007
První básnická komedie o   dvou nejleších kamarádech   štěpánkovi a Kendym, které   se odehrává mezi   středoškoláky s cílem   proniknout do světa   šoubyznysu a do srdce   milované dívky. Pokud se   chcete bavit jemnýmhumorem,   překrásnými rými a   písničkami je to to pravé.
Jak vytrhnout velrybě stoličku
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Překrásná komedie s   Tomášem Holým, jehož filmy   jsou balzámem na duši. Byť   malý vzrůstem i věkem tak   velkýsvým hereckým   uměním. Jeho filmy jsou   nádherné.
Zde je to   malý kluk, který si hledá   svého tatínka a mamince   manžela. Snaží se pochopit   dospělé, ale moc se mu   nedaří. Krásné a   úsměvné.
Kristián
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Krásná česká klasika   černobílého filmu, pného   romantiky , krásných dívek   i elegantních mužů. Velmi   zdařilý výkon Oldřicha   Nového, který vždy patřil   mezi elitu filmových   elegánů a gentlemanů. Zde   si představuje exotické   krajiny tak, jak by si je   přál procestovat,alez platu   zástupce cestovní   kanceláře si to nemůže   dovolit a tak vždy jednou   měsíčně se přenese do   role pana ředitele ... Ach ty   ženy.
Nepřítel před branami (Enemy at the Gates)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Působivý válečný film z   druhé světové války, z   bojů o Stalingrad. Ukazuje   (možnáreálněji něž   dříve) tuto válku takovou   jakou skutečně byla, kde   život vojáka neměl žádnou   cenu, ani pro vlastní   velitele.
Je to   vyprávění o souboji dvou   vojáků, kteří stojí proti   sobě. O odstřelovačích,   jejichž úkolem bylo čekat a   zabít ten správný cíl   nikým nepozorován. Přežije   jen jeden.
Policajt v Beverly Hills (Beverly Hills Cop)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Velmi zdařilý film plný   akčních scéneka humoru.   Zdařilý herecký výkon E.   Murphyho, jehož kreativita a   humor Vás dobře pobaví. Je   to humornýříběh policajta   vyšetřujícího vraždu   svého kamaráda. Kdo se   chcebavit, tak se naněj   podívá a bude si   užívattak,jako já.
Policajt v Beverly Hills II (Beverly Hills Cop II)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Ještě lepší než první   díl. Více humoru, více   keců policaja Axela. Opravdu   film, který po vás nechce   abyste přemýšlely, ale   pouze je sedět, dívat se a   bavit se. Pokud se chcete   odreagovat od shonu a stresu   takje to právě tento film,   která to s vámi dokáže.
Princezna ze mlejna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Zase jednou nádherná   pohádka proděti a nejen pro   ně. Vždy si říkám, že to   co udělá Zdeněk Troška,   tak je to opravdovská bomba.   Toto je pohádka, na kterou se   můžete díva do nekonečna.   Je plná ádherných   písniček ale také   strašidel, které do pohádky   patří. nejkrásnější   ječer malý, ale šikovný.
Princezna ze mlejna 2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
další pokračování české   pohádky z dílny zdeňka   Trošky
Není tak   povedené jako první díl,   ale také to stojí za   podívání. Opět jsou zde   stará zámá s trašidla   ,která vás pobaví svým   humorem hereckým výkonem   dívejte se a bavte se.
Shrek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Nádherný příběh zeleného   tvorečka, princezny a   ukecaného oslíka.   Překrásná animátorská   práce. Ten kdo tento film   vymyslel a udělal, by   zasloužil metál. Je to   prostě super a jako vodvaz to   opravdu nem chybu. Co k tomu   dodat? Snad jen podívej se   sám a uvidíš.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

64 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

12:40 - 13:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:45

69 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10