Duben

Komentáře uživatele charlie

charlie

charlie zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 35
200 cigaret (200 Cigarettes)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.2.2005
podle mě nikdo pořádně   nevěděl, oc oc ve filmu jde.   ono se lehce stanoví téma   Silvestr a zábava, hůř se   to ale dává dohromady a pak   to nezachrání ani Ben   Affleck ani Courtney Love.
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Je to trochu jednoduché a   laciné,a le líbilo se mi to.   nemám zase tolik co chválit,   ale v podstatě ani yvtknout,   prostě film na volný večer.
8. Míle (8 Mile)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Není to tak špatné a ani   Eminem nepatří mezi   podřadné herce. Ani ten rap   není k zahození, docela   dobrá, i když jednoduchá   zápletka. ta jeho holka tam   však byla úplně zbytečně.   To vše se dá přehlídnout   pro kladné hodnocení, jen   kdbyy to celé nepokazil   konec!!!
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Byla to novinka a u vybraného   obecenstva velice povedená.   Patřím k nim.
Amadeus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2005
Líbí se mi, jak je vše   strašně přehnané a právě   to udrží pozornost diváka   až do konce a uznejme, že   3hodiny často dají dost   zabrat. Výborné kostýmy,   taktéž herecké výkony a   dostatečné překvapení.   Forman je podle mě právem   uznávaný. Na Amadea jsem se   těšila a jsem ráda, že mě   nezklamal.
Amélie z Montmartru (Le febouleux destin d'Amélie Poulain)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Amélie pohladí na duši, jak   se říká, a nemyslím   postavu, ale film. Líbí se   mi tón teplých barev a   vůbec to celé tak zahřeje.   Neděje se tma nic zlého,   kromě Améliiných představ   o záhadném fantomovi.   Doporučuji.
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2005
Tak tenhle film si všechna   ocenění opravdu zasloužil.   Upoutalo mě to tajemno a jak   je každá postava strašně   výrazná a klidně to dá   najevo. Jen právě Lesteru   Burnhamovi to chybělo, a   proto nebyl ve svém   dosavadním životě   spokojený. A to se   změnilo.
A Kevin   Spacey je prostě úžasný!!!   :)
Amores perros – Láska je kurva (Amores perros)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2005
Podle mě to už snad ani   lepší být nemohlo. Ty   příběhy jsou rozděleny   něco ve stylu Pulp fiction,   ale zapadá to do sebe.   Nejvíc se mi líbil 1.   příběh (Octavio a Susanna),   ale zase nejatraktivnější   byl ten 2. (modelka s pejskem)   a ten třetí... Těžko to   popsat, ale jako by nejvíce   dojal.
Perfektní   atmosféra i prostředí.   Nemám výhrady! :)
Anděl Exit
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Měl to být další   uznávaný snímek   pojednávající o drogách a   tím měl upoutat halvně   mláděž. Někteří se toho   opravdu chytili, ale   někteří tam vidí chybu.   Oholená hrdinak trochu   nesmyslně vyvádí pro   nějakou krev nemluvněte nebo   co a navíc se pro mě ze   stále nepochopeného důvodu   ocitjí někde v Africe nebo   kde. Nějak mi to celé   nedává smysl.
Armageddon
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Ne že by se mi to nelíbilo,   ale nějak je to trochu   kýčovité. Navíc Bruce   Willis-tradiční   neporazitelný hrdina s cool   výrazem. Sci.fi moc   nefandím,a le na dobré se   ráda podívám, bohužel tady   mi leccos přebývá.
Casino Royale
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2006
Nový Bond - nový pohled
Myslím si, že Craig dost   změnil pohled na Bonda.   Doteď to byl největší   hezoun a svůdník se   slaďoučkým obličejem.   Craig má výraz pěkného   hajzla (přeje jen je to   zabiják), ale má šarm.   Nějaký hezounek Brosnan se   může jít zahrabat. I když   jsem ho doteˇpovažovala za   dobrého Bonda.
Do naha! (The Full Monty)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2005
Je ohromný ten suchý   anglický humor! Vlastně   působí dost smutně a   depresivně, jenže nesmát se   nejde. No nebavte se, když se   na disco hudbu snaží   křepčit starší generace. A   z jediného chlapa,   odpovídajícího dnešní   podobě striptéra se vyklube   homosexuál...
Drž hubu! (Tais-toi)
 
Přidáno: 5.1.2005
Fakt je to typická   francouzská komedie. Hned   jsem si vzpomněla na Funese a   Piera Richarda. Ti dva sice   nejsou nějací krasavci,a el   zase ze sebe něco vydali a   film se docela povedl.
"Mééééérd"   jsem jednu dobu slyšela dost   často a nechápala jsem, o co   jde. Teď už to vím :)
Hra osudu (Match Point)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2006
woody v londyne
No, je třeba uznat, že   ačkoliv se film ze začátku   vyvíjí docela nudně (teda   až na to mlhavé napětí), v   závěru vše dokonale   vygraduje a předčí   očekávané. Jen je bohužel   třeba být trpělivý a   překonat úvodní hodinovou   zápletku. Pak to stojí za   to.
Human Traffic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2005
de to ale dře to
Human Traffic nepatří k   filmům, z nějž si něco v   mysli odneseme. Je to prostě   parta, která se chce o   víkendu dobře bavit a my je   jen pozorujeme. Určitě si   žádné ocenění z Berlinale   neodnesl, zato často   uslyšíte "Už jsi   viděl Human Traffic? Psycho,   co?"
King Kong
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2006
příběh
Efekty byly hodně dobré, ale   v novém King Kongu jsem   postrádala nějakou   osobitost, vlastní cítění   a hlavně nějaký přínos.   Vlastně celý film nebylo   slyšet nic jiné než zvuky   zvířat a ječení. Bohužel   se zaměřili spíše jen na   věrohodnější efekty než   na samotný příběh.
Kmotr (The Godfather)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2007
Je s podivem a výjimkou, že   film bývá stejně dobrý   jako kniha. Samozřejmě kniha   je podrobnější, ovšem tady   jde spíše o rozdíly mezi   knihou a filmem než   porovnání díla a díla.   Filmu nic nepřekáží, ani   nechybí.
Knoflíkáři
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2005
"Neživíš, tak   nepřepínej! Ty buď rád,   že seš!" Tak tohle je   už doslova kultovní.   Knoflíkáři jsou v pdostatě   normální lidi, kteří mají   nějakou úchylku. A ono se ty   úchylky dobře pozoruje :) A   ty elasťáky neměly chybu!   :)
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2005
bojim bojim
Na horory sice moc nejsem,a le   tenhle mě fakt lákal a ani   nevím proč, protože jsem o   něm absolutně nic nevědela.   Ani žádnou recenzi jsem   nečetla. A buch! Instinkt   opět nezklamal. Jenda   kamarádka se odmítala dívat   protože se bála, druhá se v   letním kině na mě tulila,   protože se bála, a u   kamarádky doma se další   kamarád málem po... Teda asi   bych si netroufla dívat se   sama na to potmě a na videu.   Ta kazeta by mi určitě něco   udělala...
Lola běží o život (Lola rennt)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2005
Pár lidí mi říkalo, že   ten film nestál za nic,   protože se tam děje pořád   to samé. Už když vyběhla   podruhé si říkali "to   snad ne". Já s nimi   nesouhlasím. Podle mě to   ukazuje, jak záleží na   rozhodnutí v daném   okamžiku. Výhrady však   přece jen mám. Jediný   únosný konec ze všech tří   pokusů byl ten první. Ten   druhý se mi zdál trochu   naivní a ten třetí zase   přesládlý.
Ale co!   Klidně se na to podívám 6x   tedy vlastně 18x :)
Mělký hrob (Shallow Grave)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2005
No, tak tohle bylo vcelku   psycho film. Nepříliš   známý bohužel, protože to,   jak se ten spolubydlící   postupně zblázní, je docela   pozoruhodné a pochopitelné.   A konec hodně překvapil a   taky se hodně líbil. Stojí   za to ho vidět a nejlíp o   samotě a ve tmě!
Memento
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Je to hodně dobrý thriller.   Nejen, že divák si namáhá   hlavu s poskládáním všech   scén dohromady, ale navíc se   dost podivuje nad průběhem   toho všeho. Nejdřív si   myslí něco, ale jak se   vracíme na začátek,   tváří se všechno přesně   naopak. Už tohle je umění:   oklamat diváka. Takto jsme se   stylizovali do pozice hrdiny.   On neví, co bylo a my   vlastně také ne. Akorát my   se to dozvíme.
Mexická jízda (Y tu mamá también)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Hodně se klade na sex a   emoce. V podsttaě je to   obyčejná road-movie, v   něčem se ale přece liší.   Ta trojice se navzájem lépe   poznává a to přece jen   není zase tak dobře, jak by   se mohlo zdát. Líbí se mi   závěr: "Nikdy se už   neuvidí." (nějaká   jistota)
Musíme si pomáhat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Další úžasný český   film. Vystihl, jak to vypadalo   za války a jak lidi   nvěděli, kam se přiklonit,   aby přežili a vůbec žili.   Dostala mě scéna, kdy se   Jeho žena musí vyspat s tím   Davidem a brečí mu na   rameni, že to přece   nemůže, a David tam na ni   čeká.
Muž na Měsíci (Man on the Moon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Humor Andyho Kaufmana jsem   nepochopila, tedy není to   můj šálek čaje asi stejně   jako většiny lidí. Co jsem   ale pochopila byl on a jeho   nazírání na svět. Forman   pokračoval ve svém projektu   biografií lidí odvrhovaných   společností (Larry Flynt).   Jim Carrey byl doposud   odsuzován také, ovšem za   lacinoé škleby, kterým   říkal herectví. Snad se na   něj už budou dívat jinak.
Patriot (The Patriot)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Předpokládala jsem další   úžasně skvělý film   zdůrazňující americkou   nezávislost a touhu po   svobodě, které nakonec   samozřejmě dosáhli. Sice   nechyběl zpomalený záběr   na hlavního udatného hrdinu   s rozevlatou americkou   vlajkou, ale i tak mě mile   překvapil. Patriot je trochu   zdlouhavý, ale ne špatný na   shlédnutí.
Pianista (Le Pianiste)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2005
Mám takový příjemný   pocit, že polanski jako jeden   z mála věděl, o čem točí   a ví, jak to má dělat.   Některé scény byly vážně   drsné, ale v porovnání s   tehdejší realitou...   Vážně se mi při tom   zatajoval dech. Jako určitě   každého, tak i mě dostala   ta scéna s vozíčkářem a   balkonem, ale spíš jak   narvali ty Poláky do   vlaku.
Je to film, jak   má být.
Poslední samuraj (The Last Samurai)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2005
Ono by to snad ani enbylo tak   špatné. Docela dobré téma,   ani zápletka nepatřila k   nejhorším. Jen kdyby to   nebylo tak tupě   hollywoodské!!! Určitě   japonský císař, který   jecelou dobu zticha a   nechává si poroučet od   rádce, na konci zmoudří jen   kvůli nějakému Tomu   Cruisovi.
Přibyl   další "trhák".
Sametová extáze (Velvet Goldmine)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2005
Ať žije David Bowie!
Tenhle film mě ani trochu   nebavil. Usla jsem u něj.   Tedy poprvé, nutno dodat.   Podruhé jsem se mrkla na pár   písniček. A potřetí se   stal mým nejoblíbenějším   filmem. Písně, děj, herci a   kvalitně domyšlený   scénář mě odzbrojily.   Bohužel tenhle film málokoho   ohromí na první shlédnutí,   navíc spousta věcí se   pochopí až po dalším   shlédnutí, ale vážně to   stojí za to.
Bohužel   tenhle film je trochu ořech   sehnat. A o soundtracku   raději nemluvě. Ale kdo   hledá, najde!
Snowboarďáci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2005
No Mazliku!
Čekala jse komedii typu Prci,   prci, prcičky, ale byla jsem   příjemně překvapena.   Nesmí se dávat na   předsudky!
1) Jasně   byla cítit přitomnost   typické české komedie (viz   začátek při   štědrovečerní večeři)
2) Konečně se v české   komedii objevila i nějaká   novota. Teenageři se taky   musí na sebe na plátně   podívat.
3) Dostanete   chuť na pořádnou zimu.

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

05:30 - 05:59

24 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

24 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Hurvínek a kouzelné muzeum (20...

03:35 - 05:55

139 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10