Duben

Komentáře uživatele emkohacko

emkohacko

emkohacko zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 20
Babovřesky 2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2014
Prostě Troška!
Prostě SUPER!
"Ser   na koláčky a pojď se mnou,   v kuchyni lítá   drak!"
...
Co   by bylo s českými komediemi   kdyby nebyl Troška?
Čarovný les (Into the Woods)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.5.2015
no to snad neeee
Kdybych na tenhle film šla do   kina, asi bych utekla v   polovině. Muzikál mám moc   ráda, tohle však bylo   příliš! ukřičené. Jen   děti mě svým zpěvem mile   překvapily. Čarodějnice a   vlk jsou dobré postavy! Ty   mě bavily, zato ale scéna ve   vlkově břiše a ten   šílený duet princů nad   vodopádem mě nutily   přemýšlet, zda to tvůrci   myslí vážně?!? Ale to snad   neeee!!! Za mě bohužel jen   2*
Dánská dívka (The Danish Girl)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2016
skvělý výkon obou hlavních herců!
Je až neskutečné, co   všechno dokáže Edie   Redmayne vyjádřit jedním   pohledem. Kostýmy a výprava   vše jen podtrhují. Opravdu   zajímavý film.
Díra u Hanušovic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2015
schíza, ale líbilo se mi to
Schíza, ale líbilo se mi to.   Přesto že se ve filmu   vlastně téměř nic neděje   mě to nenudilo. Ale podruhé   už se nejspíš nepodívám.
Dovolená za trest (Blended)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2014
Další romantická pohodička   podle Sandlera. Tempem a   náladou připomíná jiný   jeho film - Zkus mě   rozesmát. Celý děj   příjemně ubíhá, celou   dobu udržuje mírný úsměv   na rtech a párkrát se   zasmějete i více od plic -   to když se do příběhu   přimíchá typický   Sandlerův   "kanální" humor.   Za mě 10*. Těším se na   další............... PS: Je   to vážně Terry Crews? No   ano, ty tančící svaly ho   prostě nezapřou, ale jinak   bomba - tady má svou první   roli, ve které mi nepřijde   odporný a která mu naopak   !upřímně! sluší.
Drákula (Dracula)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2014
upírská "oddychovka"
Já mám ráda filmy z tohoto   historického období. Drakula   je charismatický a   koukatelný, oproti tomu jeho   milovaná je celkem   nevýrazná a milostné scény   jí člověk nevěří. Ale   opravdu se mi líbí   VanHelsing-vědec. Skvělá je   také postava Renfielda a   kostýmy lady Janye jsou   prostě perla. Trochu mě   mrzí, že druhá série   nebude, ale musím uznat, že   taková bomba to zase není.
Hodiny (The Hours)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2014
Fascinující!!!
Níkdy jsem neviděla film,   jež by byl tak emotivní. Na   konci filmu zůstalo celé   kino sedět, nikdo se nepohnul   a všichni jsme dál   civěli...
Chyť mě, když to dokážeš (Catch Me If You Can)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2014
10/10
Toto je můj asi   nejoblíbenější film   vůbec. Má šmrnc a spád,   udrží vás v lehkém   napětí po celou dobu a Leo s   T.Hanksem jsou tu prostě   skvělí!
Jedna za všechny (The Other Woman)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2014
Super komedie
která mě opravdu pobavila.   Není to smršť trapných a   rádobyvtipných gagů, film   plyne přirozeně a na konci v   kanceláři mě Mark úplně   odrovnal :-D
Lída Baarová
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.2.2016
pěkné, ale celkově zklamání
Na tento film se dá podívat   tak jednou. Neskousla jsem   M.Stranského a V.Praise v   dabingu. J. Mádla mám ráda,   ale tak jako se s B.Polívkou   nehodili do Bathory, tak   ještě méně se hodil   Mádlův štěk do tohoto   filmu. J.Kříž coby Hitler   mi nevadil a ostatním hercům   musím říci BRAVO !!   Celkový dojem mám ale   smíšený. Takový příběh   by si zasloužil něco   lepšího. ...
Machři 2 (Grown Ups 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2014
Super!
Já nesouhlasím s tím, že   jednička je lepší. V   prvním díle mi hodně   "překážel" Rob   Schneider a tudíž mi vůbec   nevadí, že ve dvojce není.   Za mě je jednička lepší   dějově a dvojka lepší   komediálně - více jsem se   nasmála, ale bez děje to   rozhodně není! A dvojice   Sandler & James je prostě   moje oblíbená!
Muži v naději
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2014
Prostě 10*
Neuvěřitelný herecký   koncert. S. Stašové a B.   Polívkovi tyhle role hrozně   moc sluší a pro Bolka je to   podle mě role životní!
Non-Stop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2014
95% filmu JO!!! ... zbytek fuj
Nemám ráda americké   akčňáky o uneseném   letadle, ale tenhle vypadal   zajímavě, tak jsem ho   zkusila... A neprohloupila   jsem!! Do poslední chvíle   jsem neodhadla kdo je padouch   a tak trochu podezřívala   téměř každého:-) A jak   sakra vraždí ty lidi?!? Dala   bych 10* kdyby nebylo   "stužky" a hlavně   toho příšerného závěru:   Kdo by to byl čekal, že se   něco stane zrovna s tím   jedním jediným sedadlem z   celého letadla, zvlášť po   té, co se na něj   neplánovaně posadí ta   něžná holčička.
Padesát odstínů šedi (Fifty Shades of Grey)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.2.2015
nuda nuda šeď šeď
Bylo-li to hercem nebo   režisérem se asi nedozvím,   ale tak strasně zahraného   Greye jsem nečekala.   Christianova tvář změnila   výraz až na konci filmu kde   dostal Dornan příležitost   zahrát zmatek v duši, jinak   mohli nasadit papírovou masku   jakémukoli svaloušovi a   nikdo by nic nepoznal.Kdo to   nečetl nikdy z filmu   nepochopí, že ji měl   vlastně strasně rád, že s   ní dělal věci které nikdy   s nikým nedělal (a nemyslím   v sexu) a to, že se ho   nesměla! nikdy dotknout (což   je docela zásadní), se   dozví z jedné věty na konci   filmu. Čekala jsem méně   než bylo v knize, ale tohle   bylo žalostnė...
Popelka (Cinderella)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.4.2015
Skvostné!!!
Skvostné pohádkové, pro   holčičky naprosto dokonalé!   pro ostatní milé a líbivé,   nádherné kostýmy! (až na   přep*čené šaty zlých   sester.) Ani počítačové   království neruší.
Moje oblíbená kmotřička   H.B.Carter dostala méně   prostoru, než jsem si   představovala, ale její   kouzla jsou prostě dokonale   ztvárněna.
Průměrňákovi (The Middle)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2015
tenhle seriál mě opravdu baví
Je to úplně jiné kafe než   další seriály o   "normálních"   rodinách - tahle je totiž   naprosto (NE)normální ☺   Humor je tu neotřelý a v   každém díle hlášky a i   když samozřejmě na konci   dílu přijde poetické   rozřešení, tak nikdy   nepůsobí kýčovitě.   Prostě SUPER
Red 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2015
já tenhle film
prostě miluju:-) tak jako   prvni dil. Dokonaly humor,   extremne nebezpecne hlasky a   hvezdne obsazeni. Co dodat...
Sex Tape
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2015
no, nic moc...
Nalákalo mě obsazení i   námět, ale bylo to takové   nemastné neslané, sice ze   života, ale na to tam zase   bylo hrozně moc vynucených   situací. Co mě ale pobavilo,   bylo posledních 5minut! no,   podívejte se sami.
Tři bratři
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2015
nádhera! !!
Jenom vlk je příšerný, to   jsem fakt nepochopila, proč   je takhle (použiji výraz z   jiné zde napsané recenze,   protože výstižnější mě   nenapadá) zprasený.   Odbitý...
Ale ani tak   nemohu dát méně než 10*   !!! Nádhera, zavzpomínala   jsem na dětská léta s   operetkami.
Růženka je   úžasně poetická! Karkulku   jsem si užila - podle mne   hudebně prostě nej operetka!   A měsíčci se také   povedly!
Kaiser i Lábus   překvapili, sudičky   úžasné, obecně všem   hercům tato pohádka   polichotila! A kamera -   obdivuji filmy V.Smutného   (Zapomenuté světlo,   Tmavomodrý svět, Vratné   láhve). Podívejte se sami.
Zloba – Královna černé magie (Maleficent)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2014
Vážně čekáte, že se probudí, když ji princ políbí ?
Na film jsem se těšila   hodně dlouho, Angelina je pro   mě záruka dobrého   zážitku. Byl však nejméně   z poloviny jiný, než jsem   čekala. Všechny akční   scény se vešly už do   upoutávek a jelikož nejsem   jejich nadšený fanoušek,   potěšilo mě to! Nádherné   bylo pokoukání na vskutku   netradiční bytosti a na   Angelininu magii. A její   něžné oslovení   "Bestie" (v   titulcích přeloženo jako   "Stvůřičko") mě   dostalo:-)
Za   nejlepší postavu (po Zlobě)   považuji Diavala a neumím si   představit jiného člověka   na místě Sama Rileyho!!   Naopak princ... proč ten tam   vlastně vůbec byl???? Škoda   také královny Ully -   Růženčiny matky.   M.J.Richardson je má   oblíbená herečka, ale   dostala zde žalostně málo   prostoru.
Trojka víl   mě svojí   "hloupostí"   vyloženě rušila, chápu   však, že v Disney chtěli do   filmu vnést trochu   melancholie z původního   animáku. A závěrečná   píseň, další vzpomínka na   původní pohádku v podání   Lany Del Rey, je opravdovou   třešničkou na dortu. Za mě   95%

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - České stopy

11:30 - 12:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10