Duben

Komentáře uživatele arocket

arocket

arocket zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Andělé a panny (Virgin Territory)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2013
I s davkou erotiky, pro   nektere az prizemni, ma tenhle   film svoje kouzlo. Pro   romantiky neni mozno prejit   bez povsimnuti pouto mezi   dvema hlavnimi hrdiny a vubec   okolni zabavnou atmosferu,   ktera navozuje chut vratit se   na chvili do minulosti. Pro me   moc pekne zpracovani, i kdyz   pravda, znami nemusi vedet, ze   jsem ten film videla :D
Courage the Cowardly Dog
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2013
Nekdy v predskolnim veku jsem   si na tomto serialu vybudovala   slusne zaklady anglictiny.   Pripadal mi i docela   strasidelny a zahadny, ucel   splnil skvele. Ted s odstupem   casu vidim urcite mouchy, ale   stejne je porad jednim z nej.
Disturbia
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2013
Podle me hodne dobre rozvinuta   myslenka, okoreneno nejakou   tou letni romantikou a dobrymi   hereckymi vykony, zaver   necekany. Shia je tu fakt k   sezrani :D doporucuji
Gympl s (r)učením omezeným
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2013
nahodou
tenhle serial o dost prevysuje   cesky prumer v inteligenci,   nametu, vhodne zvolenem poctu   dilu (ne, opravdu se nebudu   divat na sedm set padestaty   druhy dil Ulice!) a taky ten   potencial, se kterym zacinal,   pekne vyuzil. Nerozumim, ze   pisete, ze je to o nicem. Resi   se tam spousta zavaznych   problemu vsech vekovych   kategorii a presto to neni   typicka urvana a ubrecena   telenovela prozrana skandaly.   vsechno je podano dostatecne   realisticky, a na trochu   zdramatizovani je uz nacase si   v tv zvyknout ;) nekritizujte   po par dilech, jeste vas to   muze prekvapit.
Hra na schovávanou (Hide and Seek)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Hra na schovavanou se mi   dostala pod kuzi. Kdyz se   clovek vazne soustredi a   sleduje dej, myslim, ze nema   sanci se u ni nudit.   Psychologickych procesu je tu   azaz, a popravde me desi vic,   nez vsechny ty straslive   nechutne, a nekdy smysl   postradajici horory. Ono jedna   vec je bat se nejakych   vymyslenych priser a   nadprirozenosti, a jina hruzy,   co opravdu v zivote existuji,   a kdyz si nedate na lidi   pozor, potkaji i vas. Ta   skutecnost me desi ze vseho   nejvic, a jelikoz ma film byt   hlavne thriller, je opravdu   dostatecne   "thrilling".   Nehodnotila bych jako horor   snimek, ktery do toho zanru   tak uplne nepatri, kdyz jeho   puvodni zamery smeruji jinam.
LOL
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Tenhle film se mi moc libil,   je proste ze zivota, na nic si   nehraje (i kdyz ti Americani   maji obsas hodne prehnane   reakce). Kdyz jsem potom   castecne zkoukla francouzkou   verzi, bez urazky, spis ona mi   prisla jako kopie. Davam plus   za krasnou hudbu a herecke   obsazeni (konecne necpou do   role studentu skoro   tricetilete pani).
Ma première fois
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2013
Prekrasne natoceny film o   bezstarostnem zivote mych   vrstevniku. Hlavni dejova   linka se samozrejme toci kolem   zamilovaneho paru, ale resi se   i dalsi osobni a rodinne   problemy - neda se srovnavat s   naivnimi americkymi filmecky,   ktere maji s realnym zivotem   hodne malo spolecneho. Nektere   sceny dojmou a drama obcas   dohani k slzam. Hvezdicku dolu   davam snad jen ze zavisti :D   urcite doporucuji videt!
Odporná hra (Vile)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2013
Rekla bych, ze tenhle film   pozvedava hranici nechutnosti   zase o neco vys. Zabery jsou   bolestive skutecne, rev se   dostava pod kuzi a emoce taky   prijdou. Co se tyce smyslu,   ten jsem u hororu prestala   hledat davno, ale i presto ma   tenhle neco do sebe. Kdyz se   vydrzite divat az do konce   (nebo ty nejhorsi sceny   preskakovat, jako ja), uvidite   prinejmensim necekany zaver.   Ale nedoporucuju lidem, kterym   podobny sceny nedelaji dobre,   to je totiz podklad pro cely   film.
Paralelní světy (Upside Down)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2013
Krasny dystopicko-romanticky   film se zajimavou myslenkou,   ktera nezanikla ve zpracovani.   Hlavni herci naprosto skvele   vybrani, Kirsten Dunst je   proste talent na emocionalni   momenty. Dojemne, k zamysleni,   rozhodne stoji za (nejedno)   zhlednuti.
Parasomnie (Parasomnia)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2013
I kdyz graficke zpracovani   neni zrovna svetoborne, ma   film opravdu zajimavou   myslenku, libil se mi, nenasel   by se asi zadny moment, kdy   jsem se nudila, protoze je   casto kritizovan za   zdlouhavost. Vymyka se   prototypu dnesnich beckovych   hororu, od kterych uz od   zacatku vite, co ocekavat, ma   v sobe neco umeleckeho.   Neustale usinajici kraska a   jeji kamarad z detsvi, ktery   ji nahodou spatri v nemocnici   a zamiluje se do ni, tvori   krasny par. Hororove prvky se   objevuji, ale ve filmu je taky   plno romantiky, harmonie,   sentimentalnosti a zajimavych   zvratu. Stoji za zhlednuti
Probuzení (Awake)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2013
miluju
Tento film je jeden z mych   nejoblibenejsich, muze za to   herecke obsazeni, namet a jeho   jeste lepsi vyuziti, emoce,   ktere clovekem zmitaji, kdyz   tomu vsemu prihlizi.   Autenticka atmosfera se vazne   povedla, psychologicno a   trochu nadprirozena taky   nechybi. Opravdu doporucuji   videt.

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

15:25 - 16:05

28 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

15:25 - 16:10

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

18 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10