Zari

Komentáře uživatele Gaus

Gaus

Gaus zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Jan Cimbura
 
Přidáno: 14.12.2012
Zdařilý film. Paní   Štěpničkovou mám   nejradši a tyto filmy s ní   také. Osobnosti, které   zákeřně záviděli této   dámě její UM. patřila   Hana Vítová, Mandlová a   další banda až jí zničily   celé její mládí. Jiřina   se tak nemohla dopracovat k   dalším rolím jelikož   dramatické pole jí   přebírala před nosem Hana   Vítová. Štěpničková   však stihla natočit skvělé   snímky, které se nerovnají   žádnému herci její   generace.
Jarní vody
 
Přidáno: 14.12.2012
Skvělý film. Mám rád   filmy od Kršky. Ten kdo je   odkojený pokémony a   současným filmovým trendem   tak takovým filmům jako   tento nikdy neporozumí.   Vlasta Fialová sice též   jaksi nedostala velký   prostor, ale přesto film je   prakticky založený právě   na paní Vlastě, která celý   film vlastně vede sama za   ruku. Nebýt jí tak celý   film může odejít do   ztracena.
Malá mořská víla
 
Přidáno: 14.12.2012
Překrásná pohádka.   Miroslava Šafránková zde   překonala i Libuši. Ostudou   však pro nás je, že Němci   zachovali a vydali i   orchestrální podklady což   tady v česku můžeme   zapomenout, že by to někdo   vydal. Pěvecky zde zazářila   Lenka Kořínková, která   zpívá za Miroslavu   Šafránkovou.
Odcházeti s podzimem
 
Přidáno: 14.12.2012
Unikátní film s Blankou   Bohdanovou uzavřenou do   svého vlastního vnitřního   světa. Pan Krška si uměl   vybrat správné herce.   Bohdanová skvěle vystihla   ponurou oponu filmu. Byl jsem   spokojen.
Petrolejové lampy
 
Přidáno: 14.12.2012
Slabší film bohužel.   Janžurová se bohužel těmto   rolím vyhýbala a bylo to   vidět i na podání výkonu   což je škoda. Mohla z ní   být dobrá dramatická   herečka kdyby chtěla. Na   filmu je vidět, že výkony   nechávala na Rosůlkové a   Čepkovy.
Pražské noci
 
Přidáno: 14.12.2012
parádní horové dílko   zvláště druhá a poslední   povídka. Abrhám a Milena   Dvorská měli tak   příležitost dostat se dál.   Snad jediné dílo, kde se   mohla pěvecky přičinit i   Yveta Simonová, která   mimochodem takto raritních   písní moc neměla.
S čerty nejsou žerty
 
Přidáno: 14.12.2012
Docela mě mrzí že režisér   si vybral herce, kteří mu   byli po ruce a nesáhl na   kvalitu. V druhé verzi této   pohádky totiž hrála   zápornou roli princezny   skvělá Dagmar Patrasová,   která této pohádce mohla   vdechnout to pravé zlo jako v   první verzi. Dále mě mrzí   že režisér opomenul Janu   Březinovou, která hrála   původní zlou Macechu a   která by se lépe hodila a s   Dagmar Patrasovou se   skutečně našly ohledně   pohádkových záporaček.   Poslední věc, která mě   mrzí na pohádce je, že   píseň režisér nepřenechal   naší mistrovské zpěvačce   Hance Ulrychové, která měla   píseň původně pro pohádku   zpívat.
Spalovač mrtvol
 
Přidáno: 14.12.2012
Atentát na paní Vlastu
Atentát na paní Vlastu
Tento film mě dost   zklamal. Vlasta Chramostová   je tam naprosto nevyužitá   a vlastně jsem nepochopil   její učel tam.
Při   tom mohla mít obrovskou   možnost a hereckou   příležitost zachránit   celé toto propadákové   dílo co by manželka   Hrušínského a celý film by   mohl mít za její účasti   daleko originálnější   rozměr. Pan Juraj jí tady   přímo zazdil a to nemluvím   o jejím příšerném   stylingu, které jí Juraj   Herz přisoudil. Při tom   právě jeho specializací   bylo především image   které využil v Morgianě.   Ťěšil jsem se, že paní   Vlastu uvidím v nějakém   parádním gotickém vzhledu a   ono kulový. Hrušínský   tam stále kecá nesmysly až   mi to přišlo otravné jako   semaforské keci Nárožného   do vystoupení jiných   umělců. Celý film je   katastrofou a především   atentátem na Vlastu   Chramostovou. Shit.