Proměnná (2009) [TV epizoda]

Proměnná (The Variable)
85 %
 
 

The Variable

    Žánr: drama / dobrodružný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 43 min.
Nám známá osoba, co připlouvá v ponorce, je Dan. Ihned navštíví Jacka a říká mu, že nepatří do roku 1977 a ptá se, jak se tam ocitli. Jack mu vypráví, co jim navrhla Danielova matka Elois. On na to, že se jeho matka spletla. Navštíví proto stanici Orchidej a kontaktuje doktora Changa. Ten mu ale nevěří. Tak Dan vymyslí plán, který tkví v tom, že musí navštívit Nevraživce, protože jeho matka je jedním z nich.

Flashback - Malý Dan je zázračné dítě, které rádo hraje na klavír. Matka ho ale vede nekompromisně k matematice a odmala mu plete hlavu osudem a jeho rolí v něm. Časem se jeho zdravotní stav zhoršuje a je z výzkumu vyhozen. Když sleduje v televizi zprávy o letu 815, navštíví ho Charles Widmore a učiní mu nabídku, která by ho uzdravila a posunula jeho výzkum.  Autor: PROCESOR

režie:
Paul A. Edwards
 
 
hraje:
Henry Ian Cusick (Desmond Hume), Jeremy Davies (Daniel Faraday), Matthew Fox (Jack Shephard), Jorge Garcia (Hugo 'Hurley' Reyes), Josh Holloway (James 'Sawyer' Ford), Daniel Dae Kim (Jin Kwon), Ken Leung (Miles Straume), Evangeline Lilly (Kate Austen), Elizabeth Mitchell (Juliet Burke), Nestor Carbonell (Richard Alpert), Alan Dale (Charles Widmore), Alice Evans (mladá Eloise Hawking), Sarah Farooqui (Theresa Spencer), Patrick Fischler (Phil), Fionnula Flanagan ( Eloise Hawking), Eric Lange (Stuart Radzinsky), Sonya Walger (Penelope Widmore), François Chau (Pierre Chang)
 
 
námět:
Jeffrey Lieber, J.J. Abrams, Damon Lindelof
 
 
scénář:
Edward Kitsis, Adam Horowitz
 
 
kamera:
Cort Fey
 
 
hudba:
Michael Giacchino
 
 
střih:
Mark Goldman
 
 
produkce:
Patricia Churchill, Ra'uf Glasgow
 
 
koproducent:
Melinda Hsu Taylor, Richard Peter Schroer, Samantha Thomas
 
 
výkonný producent:
J.J. Abrams, Jack Bender, Bryan Burk, Carlton Cuse, Adam Horowitz, Edward Kitsis, Damon Lindelof
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.