Na vlastní triko (2006) [TV epizoda]

Na vlastní triko (Every Man for Himself)
80 %
 
 

Every Man for Himself

    Žánr: drama / dobrodružný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 43 min.
Desmond se nabízí Claire, že jí opraví střechu. To se ale nelíbí Charliemu, který se o ni stará.

Mezitím se vrací výprava, která šla na pláž za černým kouřem. Oheň zapálili Sayid s Jinem. Nesou zraněnou Colleen, kterou na lodi postřelila Sun, když ji přepadli. Sawyer se snaží vymyslet lest, jak utéct z medvědí klece. Ben ho ale obelstí a nechá mu implantovat kardiostimulátor, který ho zabije, když se jeho tep zvýší na 140, aby měl jistotu, že mu už neuteče. Sawyer se o tom Kate nezmíní. Když jí přinesou na převlečení šaty, tak ji Sawyer nenápadně sleduje a hodinky začnou varovně pípat, že se mu zvyšuje tep. Kate to vyděsí a ptá se, co to je, ale Sawyer ji hrubě odbyde.

Juliet, která operuje Collen, dojde za Jackem a požádá ho o pomoc. Ten, když si myje ruce, tak si všimne rentgenových snímků páteře, kde je zhoubný nádor. Juliet ho ujišťuje, že nejsou pacientky. Přítel Collen, který operaci sleduje, si jde vybít vztek na Sawyera a těžce ho zmlátí. Kate nechápe, proč se Sawyer vůbec nebrání.

Ve flashbacku uvidíme Sawyera, který byl ve vězení. Ředitel mu učiní nabídku, že když dostane z jednoho vězně, kam schoval peníze, tak mu zbytek trestu promine.  Autor: PROCESOR

režie:
Stephen Williams
 
 
hraje:
Henry Ian Cusick (Desmond Hume), Emilie de Ravin (Claire Littleton), Michael Emerson (Benjamin Linus), Matthew Fox (Jack Shephard), Jorge Garcia (Hugo 'Hurley' Reyes), Josh Holloway (James 'Sawyer' Ford), Evangeline Lilly (Kate Austen), Elizabeth Mitchell (Juliet Burke), Dominic Monaghan (Charlie Pace), Rodrigo Santoro (Paolo), Michael Bowen (Danny Pickett), M. C. Gainey (Tom Friendly), Kim Dickens (Cassidy Phillips), Ian Gomez (Munson), Paula Malcomson (Colleen Pickett), Bill Duke (Harris)
 
 
námět:
Jeffrey Lieber, J.J. Abrams, Damon Lindelof
 
 
scénář:
Edward Kitsis, Adam Horowitz
 
 
kamera:
Cort Fey
 
 
hudba:
Michael Giacchino
 
 
střih:
Mark Goldman
 
 
produkce:
Patricia Churchill, Ra'uf Glasgow
 
 
koproducent:
Richard Peter Schroer
 
 
výkonný producent:
J.J. Abrams, Jack Bender, Bryan Burk, Carlton Cuse, Damon Lindelof, Jeff Pinkner
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.