D.P. (2007) [TV epizoda]

D.P. (D.O.C.)
86.7 %
 
 

D.O.C.

    Žánr: drama / dobrodružný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 45 min.
Zachráněná parašutistka není Penny, jak se Desmond domníval, ale neznámá dívka. Navíc je velmi těžce zraněná, protože se při pádu napíchla na větev. Když se hádají, jak ji mají zachránit, zda doběhnout pro Jacka, nebo větev vytáhnout, tak Hugo nechtěně vypálí světlici z jejího batohu. To přiláká jednookého Rusa, kterého známe jako Michaela, správce bývalé stanice Plamen. Ten nabízí dohodu, že když ji zachrání, tak ho nechají jít. Když odchází, ukradne jim satelitní telefon. Když se neznámá probouzí, tak je u ní Hugo. Ptá se ho, kde je. To, co říká o jejich letu 815, ostatní šokuje.
Sun je těhotná a snaží se získat nějaké informace o výzkumu, co dělala na ostrově Juliet. Ta jí říká děsivou zprávu - pokud počala na ostrově, tak zemře. Sun si je jistá, že otěhotněla ještě před ztroskotáním, protože měla poměr s jiným mužem a Jin je neplodný. Juliet se jí nabídne, že mají na stanici ultrazvuk a zjistí tak přesné datum a tedy i otce. Sun souhlasí.  Autor: PROCESOR

režie:
Fred Toye
 
 
hraje:
Henry Ian Cusick (Desmond Hume), Emilie de Ravin (Claire Littleton), Matthew Fox (Jack Shephard), Jorge Garcia (Hugo 'Hurley' Reyes), Daniel Dae Kim (Jin Kwon), Yoon-jin Kim (Sun Kwon), Evangeline Lilly (Kate Austen), Elizabeth Mitchell (Juliet Burke), Dominic Monaghan (Charlie Pace), Andrew Divoff (Mikhail Bakunin), Byron Chung (pan Paik), Marsha Thomason (Naomi Dorrit), John Shin (pan Kwon)
 
 
námět:
Jeffrey Lieber, J.J. Abrams, Damon Lindelof
 
 
scénář:
Edward Kitsis, Adam Horowitz
 
 
kamera:
Cort Fey
 
 
hudba:
Michael Giacchino
 
 
střih:
Christopher Nelson
 
 
produkce:
Patricia Churchill, Ra'uf Glasgow
 
 
koproducent:
Richard Peter Schroer
 
 
výkonný producent:
J.J. Abrams, Jack Bender, Bryan Burk, Carlton Cuse, Damon Lindelof, Jeff Pinkner
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.