Zakázaná láska (2008) [TV seriál]

Zakázaná láska (Aşk-ı Memnu)
82.1 %
 
 

Aşk-ı Memnu

Další název: Forbidden Love; Zakázaná láska (SK)

    Žánr: drama / romantický / telenovela
    Země: Turecko
    Délka: 60 min.
Před jedenácti lety přišel Adnan o ženu. Po setkání s mladou a krásnou Bihter se do jeho života vrací láska… Vášeň, intriky, láska, zrada a tajemství, které nezůstane utajeno!

Adnan před 11 lety přijde o svou manželku. Stáhne se do pozadí a všechnu pozornost věnuje svým dvěma dětem Nihal a Bülentovi. Spolu se svými dvěma dětmi, jejich napůl francouzskou vychovatelkou a Behlulom - chlapcem, kterého si vzal do opatrovnictví po tragické smrti jeho rodičů, žije v jednom z honosných sídel v Istanbulu. Po té, co pozná dceru paní Firdevs (Firdeus) a jejího zesnulého manžela Melih, začne znovu po letech cítit to, co již dávno necítil… a tak se do jeho života vrací láska. Paní Firdevs je velmi ambiciózní žena, která dokonce soupeří se svými dcerami. Ani po náhlé smrti manžela, nezanevře na společenský život. Je připravena a neodmítá žádná významnější společenská pozvání. Bihter viní svou matku za smrt jejího otce a velmi se stydí za to, že je její dcerou. Ve své opuštěnosti a smutku nalezne oporu v Adnanovi a tak v jeho náručí kráčí k novému začátku. Na druhé straně Firdevs považuje Adnana za velmi vhodného partnera pro sebe. Při svých snahách získat ho, zkříží cestu své dceři a vyvolává tak začínající konflikt mezi matkou a dcerou, trvající několik let. Bihter, která v Adnanovi našla přístav klidu, se tak vedle důvěry a hledání štěstí setkává s vášní. Behlula s Bihter táhne k sobě neobyčejná síla. Jejich zakázaná láska ovlivní každého člena v domácnosti. Nevinnost tak zastíní zrada. Vášeň a láska spoutá věrnost.

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Hilal Saral, Mesude Erarslan
 
 
hraje:
Hayal Köseoğlu (Pelin), Beren Saat (Bihter Yöreoglu), Kivanç Tatlitug (Behlül Haznedar), Nebahat Çehre (Firdevs Yöreoglu), Nur Aysan (Peyker Yöreoglu), Ilker Kizmaz (Nihat Önal), Selçuk Yöntem (Adnan Ziyagil), Zerrin Tekindor (Deniz Decourton), Batuhan Karacakaya (Bülent Ziyagil), Rana Cabbar (Süleyman), Baran Akbulut (Besir Elçi), Fatma Karanfil (Sayeste), Evren Duyal (Nesrin), Pelin Ermis (Cemile), Ufuk Kaplan (Katya), Hazal Kaya (Nihal Ziyagil), Zerrin Nisanci (Aynur Önal), Recep Aktuğ (Hilmi Önal), Gülsen Tuncer (Ahsen Ziyagil), Eda Özerkan (Elif), Gülizar Irmak (Sevil), Burçin Oraloglu (Riza), Adem Yavuz Özata (Taksici), Burcu Kutluk, McKinley Anthony, Yener Sezgin
 
 
námět:
Halit Ziya Usakligil
 
 
scénář:
Melek Gençoglu, Ece Yörenç
 
 
producent:
Kerem Çatay
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.