Výstřel do tmy (2005) [TV epizoda]

Výstřel do tmy (Kunstschuss)
70 %
 
 

Kunstschuss

    Žánr: krimi
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 44 min.
Tajemný muž v černé masce se násilím vloupal do domu, který patří manželům Johanesi a Elle Bischoffovým. V ložnici spí slepá žena, ta se hlukem probudila, vzala si pistoli a vyšourala se ke schodišti, kde po směru přicházejícího zloděje pětkrát vystřelila. Velmi brzo po výstřelech a po hlášení na policii přijeli policisté, kteří již na schodišti spatřili ležícího mrtvého muže.

Verena se připravuje k rozhovoru s Robbiem Williamsem, ale vlasy se jí nějak nepovedly, proto nechce ani z koupelny vylézt před posměšky syna Luise a táty. Wolff s Borkmannem jsou na místě činu během hodiny, majitelka sbírky obrazů, otřesená Ella Bischoffová, odpočívá v ložnici, patolog se věnuje mrtvému, který schytal jednu ránu do srdce. Při rozhovoru s paní Bischoffovou Borkmann najde na stolku obrázek, podle kterého se domnívá, že mrtvým na schodišti je manžel ženy Johannes Bischoff. Vypadá to jednoduše, ale Wolff i Borkmann se zapotí, než zamotaný příběh rozlousknou, nepomůžou bezpečnostní kamery, ale dobrý postřeh. Kriminalisté odhalí, proč se manžel vloupal do vlastního domu...  Autor: jarda53

režie:
Markus Rosenmüller
 
 
hraje:
Jürgen Heinrich (Andreas Wolff), Steven Merting (Tom Borkmann), Nadine Seiffert (Verena Wolffová), Katharina Böhm (Ella Bischoffová), Anatole Taubman (Erik Hebron), Niki Finger (Karin Schlenderová (jako Niki Greb)), Dieter Moor (Norbert Lehmann), Bruno Schubert (Luis Wolff), Matthias Dittmer, Matthias Friedrich (Johann Bischoff (neuveden)), Stefan Mehren (policista v centrále (neuveden))
 
 
scénář:
Uwe Kossmann
 
 
kamera:
Klaus Merkel
 
 
hudba:
Arno Fisser, George Kochbeck
 
 
výprava-architekt:
Alexandra Pilhatsch
 
 
kostýmy:
Antje Petersen
 
 
střih:
Tanja Petry
 
 
zvuk:
Andreas Walther
 
 
vedoucí produkce:
Ralf Blankenburg
 
 
masky:
Kurt Adler, Nicole Weber
 
 
asistent režie:
Rüdiger Sass
 
 
výkonný producent:
Rainer Jahreis
 
 
vedoucí výroby:
Rolf Klaussner
 
 
rekvizity:
Katharina Birkenfeld
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.