Jeden svět
ohodnotit

Vetřelci dávnověku [TV seriál]

Ancient Aliens

Další název:
Starověcí astronauti
Rok:
2009
Délka:
45 minut, 34 dílů

Obsah filmu Vetřelci dávnověku

 
Podle některých badatelů dokazují staré legendy, záznamy z kronik a archeologické nálezy, že na naší planetě mnohokrát v minulosti přistáli mimozemšťané. Jsou tyto důkazy přesvědčivé? Byli mimozemšťané předobrazem bohů...?

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Kevin BurnsKevin Burns  
David SilverDavid Silver  
účinkuje:
Erich von DänikenErich von Däniken  
Robert ClotworthyRobert Clotworthy.....vypravěč   
Jonathan YoungJonathan Young.....sám sebe   
William J. BirnesWilliam J. Birnes.....sám sebe   
Linda Moulton HoweLinda Moulton Howe.....sama sebe   
George NooryGeorge Noory.....sám sebe   
Mike BaraMike Bara.....sám sebe   
scénář:
Richard MonahanRichard Monahan  
Kaylan EggertKaylan Eggert  
Eric MurphyEric Murphy  
Max ThompsonMax Thompson  
Deborah BlumDeborah Blum  
Brian CoughlinBrian Coughlin  
hudba:
Randy JonesRandy Jones  
střih:
Casey LeeCasey Lee  
Damon BrewsterDamon Brewster  
David ComtoisDavid Comtois  
Dustin EbsenDustin Ebsen  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vetřelci dávnověku >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Tom68
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2020
Byli tady
Pro mne Vetřelci dávnověku divácky jímavým   způsobem shrnují to, co jsem od mala hltal v   Součkových a Dänikenových knihách. Byl jsem   jejich úvahami fascinován, ztotožnil jsem se s   nimi, a proto pro mne otázka nestojí ano nebo   ne, ale proč?
Seriál musí bavit masy a tím   bohužel trpí jeho vypovídací kvalita, rychle   se střídající záběry, rychlé prostřihy na   respondenty, vstupy komentátora, pokud o něčem   chcete popřemýšlet, bez šance, bum je tu   další senzace, tvůrci nechtějí, abyste   přepínali na další kanály, tak to musí   běžet, jak na drátkách. Koho to opravdu   zajímá, tak jeden díl vidí několikrát, aby   ty informace pobral a mohl s nimi nějak   nakládat. Přesto jsem tím počinem nadšen a   neustále se k němu vracím.
Jak jsem již   uvedl, jsem přesvědčen, že mimozemská   civilizace zemi nějaký čas „využívala“   jako naleziště přírodních zdrojů, buď   stávající obyvatele porobila nebo si dovezla   vlastní pracující sílu, kterou zde následně   zanechala svému osudu, postavila na Zemi pomocí   své technologie, co potřebovala k vytěžení   přírodních zdrojů, které potřebovala a   vytěženou, využitou planetu opustili. A my se   tu pravděpodobně obdivujeme technologickým   stavbám, které sloužili pro získávání   přírodních zdrojů a stavbám, které souviseli   s tak rozsáhlým projektem. Nic víc, nic míň.   Myslím, že podobná invaze již není pro   mimozemskou civilizaci zajímavá, a tak se Ti, co   si přejí zažít přílet Šedých cizinců,   těší marně.
Všem militantně naladěným   „vědcům“ se omlouvám. ????
Mackaku
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2019
Povedený seriál
Je sice trochu neurovnaný až zmatečný, ale   přesto rozvíjí fantazii na plné obrátky.   Některé díly jsou přesvědčivější a   vyrovnají ty kulhající.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
O dovče jsem stáhnul (legálně) nevím kolik   dílu, ale 16 GB "flashka" byla plná.   Pak to smažil a zabil tím cca. týden. Jako   cestopis výborný, skvělý záběry míst, kam   se asi jen tak nepodíváte. I jako historie   dobrý. A pozor teď dem na to, jako chlapec jsem   si vystřihoval různé záhady ze 100+1 a mam   celkem slušnou knihovnu o Bermudským   trojúhelníku apod. Ale seriál je dle mého   mínění tendenčně natočený, skoro všichni   říkají " já tvrdím ano" aniž by to   měly podložený více fakty. Je to určitě   zajímavý, ale názor ať si udělá každý   sám.
Pavlamax
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2015
Nečekám žádné geniální myšlenky, ale   tenhle seriál mě prostě baví. Dá se na něj   dobře koukat, nechat fantazii rozehrát a hledat   za vším mimoně.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Za vším hledej mimozemšťany! Opravdu?
Seriál je jakýmsi novějším pokračováním   Vzpomínek na budoucnost, opět prezentujícím   nové i starší teorie kontroverzního pana   Dänikena. Nabízí řadu svérázných odpovědí   na otázky, které dost možná ve své podstatě   otázkami ani nejsou - nicméně jde o téma   natolik atraktivní, že jen málokoho zanechá   lhostejným. Některá zdejší tvrzení sice   vyloženě skřípou, jiná jsou ovšem schopna   divákovi nějakého toho broučka pochybností do   hlavy přece jenom nasadit. Bylo - nebylo???   Kdoví...
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Mravenci sou ufouni! Možná...
Je s podivem co vše lze považovat dle tvůrců   za návštěvu návštěvníků z vesmíru -   pyramidy byly postaveny proto aby..?, nějaká   světla na obloze viděná byly ufouni?, nebo   balvany umístěné předky v určitých   obrazcích viditelných jen z letadla byly takto   sestaveny pro mimozemšťany? Neviděl jsem   zdaleka všechny díly, ale snad nejvíc mne   zaujal díl, který byl věnoval události na   Uralu, při které záhadně tragicky zemřelo 9   studentů během výpravy do hor r. 1959. To byla   fakt záhada.

Jsem ale na rozpacích, jak   hodnotit tenhle seriál celkově, nicméně   podnítí lidskou zvědavost.

/Vlastně taky   záleží na velikosti "vetřelců z   vesmíru" poněvadž kdyby byli   "vetřelci ufouni" mrňavý jak   mravenci, nikdo by si jich nevšiml a nebo je   zašlápl. Co když na výletě v lese uvidíte   mravence a on je to ufoun? Ne, vážně -   myslím, že ve vesmíru jsou i jiné civilizace   než ta naše, ale taky myslím, že dosud   nenavštívili Zemi - a divíte se jim? Kdo by   chtěl navštívit civilizaci ve které se   válčí v dávnověku i nyní kvůli   náboženství, kvůli ropě atd, a zárověň   umírají v chudobě lidé hlady. Jsou v ní mezi   lidma ohromné společenské rozdíly, jedni   žijí v blahobytu a jiní v otřesní chudobě   trpí hlady a bydlí pod mosty bez domova, masy   jsou ovládány médii jak ovce ke konzumu a tupé   stádnosti, aby vyvolení měli zisk a ovládali a   kontrolovali vše. Každá mimozemská civilizace,   když toto zjistí z vysílání tv a rádií   současnosti, raděj prchne mimo dosah naší   vyšinuté civilizace plné válek a násilí,   nenažranosti některých a přežívání v   bolestné chudobě jiných, a zdaleka nejen   černochů v Africe.
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2012
Zajímavý seriál, kladoucí spousty zajímavých   otázek a ukazující nevyjasněné záhady. Se   závěry můžete a nemusíte souhlasit, já   osobně jsem stejně kritický k závěrům   ufologů, jako strnulých teorií, které   zpochybňují. Postupem času se v dalších   sériích a dílech začínají autoři opakovat a   seriál jakoby ztrácí dech, ale i tak slušných   80% za podnícenou zvědavost.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih57309minih57309Jablíčko se dokoulelo (1977) [TV inscenace] 
Jablíčko se dokoulelo n
minih61343minih61343Šil jsem u Kubiše (2010) [DVD] 
n
minih94746minih94746Outdoor speciál (2011) [TV cyklus] 
Outdoor speciál n
minih21407minih21407Tři oříšky pro Popelku (1973) 
Tři oříšky pro Popelku n
minih24544minih24544Robinsonka (1974) 
Robinsonka n
minih22614minih22614Vlak plný peněz (1995) 
Money Train n
minih86647minih86647Máte mě! (2010) [TV pořad] 
Máte mě! n
minih21742minih21742Úplné bezvětří (1989) 
Dead Calm n
minih66257minih66257Nepokořená Aljaška (1992) [TV film] 
Braving Alaska n
minih55448minih55448Divočinou s Jeffem Corwinem (2001) [TV seriál] 
The Jeff Corwin Experience n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177911

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10