V.I.P. vraždy (2016) [TV seriál]

V.I.P. vraždy
55.8 %
 
 
    Žánr: krimi
    Země: Česká republika
    Délka: 61 min.
„Smrt si nevybírá, ale vrah ano.“
Patnáct případů vražd zavádí mladého kriminalistu a zvídavou spisovatelku pátrat do zdánlivě nablýskaného prostředí VIP prominentů, ve kterém není nouze jak o oběti tak o vrahy.

Úspěšná autorka krimi románů Klaudie Wolfová si u policie sbírá materiály na svou novou knihu a u toho se nesmírně ráda plete do vyšetřování v terénu, mluví do případů a nabízí své bláznivé teorie a nezvyklá řešení z pohledu spisovatelky.

Na starost ji dostane nejmladší z týmu kriminalistů vrchní komisař oddělení vražd detektiv Tomáš Beran, který jen marně doufá, že se jí co nejdřív zbaví, protože má svých problémů dost a hrozí mu vyhazov. Ačkoli se ti dva neustále dohadují, mají před sebou svá soukromá tajemství a lezou si na nervy, tak i přes své rozdílné názory a povahy se skvěle doplňují a společnými silami vždy rozluští hádanku, kdo spáchal vraždu.

Seriál je určen pro všechny diváky, kteří mají rádi detektivky, napětí a zároveň se chtějí u televize bavit.

Seriál s vtipem a lehkou nadsázkou propojuje svět zločinu s prostředím VIP osobností. Některé z reálných osobností, včetně tváří televize Prima, si v seriálu zahrály samy sebe.

Každý díl přináší jeden ucelený příběh a odehrává se na různých a mnohdy velmi atraktivních místech, divák také postupně odkrývá pozadí případu, který se prolíná všemi díly.

Zdroj: FTV Prima

režie:
Jaroslav Fuit
 
 
hraje:
Soňa Norisová (Klaudie Wolfová), Patrik Děrgel (Kpt. Tomáš Beran), Jiří Dvořák (Major JUDr. Jan Sochor), Jan Révai (kpt. Ivan Janda), Miroslav Vladyka (kpt. Čenda Čapek), Martin Myšička (MUDr. Karel Štovíček), Jiří Hána (kpt. Ludvík Zvěřina), Jana Stryková (kpt. Viki Hrubešová), Tomáš Měcháček (Leoš Wolf), Jitka Sedláčková (Jarmila Beranová), Milan Kňažko (doc. Hofman), Ladislav Frej (Profesor Vrba), Zdeněk Podhůrský, Miluše Bittnerová, Markéta Žítková (spolubydlící Zoji - 4.díl Mechtle v lepší společnosti), Petr Motloch, Uršula Kluková, Kryštof Rímský, Štěpánka Fingerhutová, Jan Vondráček (režisér Beneš), Petr Lněnička (správce golfového hřiště), Jan Hraběta (důchodce- nálezce mrtvoly), Lenka Daňková (barmanka (epizody "Vytříděný odpad " a "Labutí píseň")), Jan Kubka, Pavla Bečková, Daniel Krejčík, Jaroslav Šmíd (ekologický aktivista), Radana Herrmannová, Jakub Štěpán, Radek Polák, Josefína Krycnerová, Veronika Petrová, Petr Burian, Bohumír Starý, Ondřej Volejník, Petr Vojnar, Václav Bahník, Veronika Bajerová, Ivo Rafan Traxmandl
 
 
scénář:
Kateřina Bártů, Jitka Bártů
 
 
kamera:
Marek Janda
 
 
hudba:
Roman Holý
 
 
kostýmy:
Táňa Kovaříková, Agáta Zenklová
 
 
střih:
Michal Hýka, Emil Pawinger
 
 
vedoucí produkce:
Lukáš Kaplan
 
 
masky:
Tomáš Kuchta
 
 
asistent režie:
Martin Cigler (první), Veronika Pešatová
 
 
asistent kamery:
Jan Mládek, Jan Ptáček
 
 
spolupráce:
Zuzana Mařanová (0)
 
 
výprava:
Petr Fořt
 
 
producent:
Gabriela Erleová
 
 
asistent produkce:
Lucie Skládalová
 
 
švenkr:
Tomáš Andrle (0)
 
 
kreativní producent:
Kateřina Bártů, Jitka Bártů
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.