Utta Danella: Druhá Eva (2003) [TV film]

Utta Danella: Druhá Eva (Utta Danella: Die andere Eva)
33.3 %
 
 

Utta Danella: Die andere Eva

Další název: Druhá Eva

    Žánr: komedie
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 89 min.
Franz Seebacher žije na statku nedaleko Mnichova s bratrem Klausem a jeho psem. Před šesti lety vyhodil z domu svého nezdárného syna Georga, bezohledného gamblera, a prodal svou továrnu. Jednoho dne dostane Franz dopis od Georgovy manželky, která oznamuje svůj příjezd. Místo Evy-Marie však přijíždí neznámá žena s malým hochem Robim je to druhá Georgova žena, která se také jmenuje Eva. Franz netušil, že se George mezitím rozvedl a znovu oženil a nevěděl ani, že má vnuka. Ten je však synem Evy-Marie, která zahynula při automobilové havárii. George stále podléhá hráčské vášni a o syna nepečuje, proto se Eva rozhodla Robiho odvézt k dědečkovi v naději, že se najde nějaké řešení, aby se sama mohla vrátit do Spojených států a začít znovu od začátku. Děda i Náhradní děda Klaus jsou vnukem i Evou nadšeni. Netrvá dlouho a do Evy se zamiluje soused, lékař Ulrich. V rodině je náhle všechno vzhůru nohama. Ulrichovo dvoření není Evě proti mysli, ale když jí Klaus řekne, že je Ulrich ženatý, je přesvědčena, že opět šlápla vedle. To nejhorší ji však teprve čeká...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Gloria Behrens
 
 
hraje:
Sonsee Neu (Evelyn "Eve" Seebacherová), Günther Maria Halmer (Klaus Seebacher), Günther Schramm (Franz Seebacher), Svenja Pages (Eva Maria Seebacherová), Hansa Czypionka (dr. Ulrich Freese), Veronika Fitz (Alma Pfisterová), Gerd Fitz (Thomas Pfister), Benjamin Hartinger (Robert 'Robby' Seebacher), Katharina Klaffs (Marlene Freesová), Billie Zöckler (sestra Helga)
 
 
scénář:
Gabriele Kister
 
 
kamera:
Jochen Radermacher
 
 
hudba:
Kambiz Giahi
 
 
zvuk:
Siao Lee Wang, Eberhard Weckerle
 
 
dabing:
Dana Černá (Evelyn "Eve" Seebacherová), Jaromír Meduna (Klaus Seebacher), Pavel Rímský (Franz Seebacher), Kateřina Petrová (Eva Maria Seebacherová), Lukáš Hlavica (dr. Ulrich Freese), Valerie Zawadská (Alma Pfisterová), Jiří Kvasnička (Thomas Pfister), Tomáš Materna (Robert "Robby" Seebacher), Helena Brabcová (Marlene Freeseová), Václav Knop (titulky)
 
 
asistent režie:
Sebastian Sorger
 
 
producent:
Michael Hild, Astrid Ruppert (ARD Degeto)
 
 
překlad:
Ivana Haplová
 
 
režie českého znění:
Václav Knop (režie českého znění a dialogy (2003))
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.