Barte, kde jsi? (2008) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
50 %
 
 

O Brother, Where Bart Thou?

    Žánr: komedie / romantický / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 40 min.
Koná se pohřeb Barta Basse, který zemřel při autonehodě. Lily si jeho smrt vyčítá, neboť se chystal právě za ní na ples. Nejvíce zdrcen je však Chuck, který ze všeho nejvíce viní právě svou nevlastní matku Lily. Požádá proto detektiva, aby mu dodal všechny veškeré materiály, které o ní nastřádal. Ten se ale místo toho vypraví za Celií 'CeCe' Rhodesovou, Lilyinou matkou, kterou se rozhodne vydírat.
V tomto chmurném čase se však najde i trochu veselí, když se Blaiřina matka rozhodne vdát. Její dceří se to ale vůbec nezamlouvá.  Autor: MARi0

režie:
Joe Lazarov
 
 
hraje:
Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Ed Westwick (Chuck Bass), Kelly Rutherford (Lily van der Woodsen), Matthew Settle (Rufus Humphrey), John Patrick Amedori (Aaron Rose), Margaret Colin (Eleanor Waldorf), Caroline Lagerfelt (Celia 'CeCe' Rhodes), Connor Paolo (Eric van der Woodsen), Wallace Shawn (Cyrus Rose), Kevin Stapleton (Andrew Tyler), Zuzanna Szadkowski (Dorota Kishlovsky), Kristen Bell (Super Drbna)
 
 
námět:
Cecily von Ziegesar
 
 
scénář:
Stephanie Savage
 
 
kamera:
Ron Fortunato
 
 
hudba:
Transcenders
 
 
střih:
Harry Jierjian
 
 
výkonný producent:
Josh Schwartz
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.