Zločin na svatbě (2019) [TV epizoda]

Zločin na svatbě
40 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Česká republika / Slovenská republika
    Délka: 54 min.
„Premiéra volného pokračování seriálu Doktor Martin tentokrát v hlavní roli s policistou Tomášem Topinkou, který v podhorském městečku Protějov řeší malé případy ve velkém stylu.“
Topinka je zdrcen, že Lucie odmítla jeho nabídku k sňatku. Tomášovy nevyužité snubní prstýnky ale nakonec použije major Hrubý a požádá Marii o ruku. Lucii navštíví její manžel Mojmír Máslo, který chce dceru Rozárku do své péče a od Lucie alimenty. Mezitím už Marie čile zahájila přípravy na svatbu, což Tomáše poněkud překvapí, stejně jako nabídka od Hrubého, aby mu šel za svědka a vzal do úschovy svatební prstýnky. Lucie chce s Tomášem nutně mluvit, ale Topinka se setkání vyhýbá. Večer se náhodou v hospodě seznámí Mojmír s Tomášem a oba si postěžují na své životní trable se ženami. Ve skutečnosti si ale Máslo potřeboval Topinku jen otestovat. Další den volá Lucie Tomáše,aby ji přijel na pomoc právě s manželem. Tomáš se tak nečekaně všechno doví a musí řešit Máslovo obvinění, že byl Lucií napaden. Jenže do toho Tomáš zjistí, že mu byly odcizeny prstýnky pro Marii a Hrubého. Nastává den svatby a na Tomášovi je, aby našel nejen ztracené prstýnky, ale především vyřešil pro Lucii, Rozárku i sebe problém s Mojmírem Máslem.
Česká televize

režie:
Petr Zahrádka
 
 
hraje:
Robert Mikluš (Tomáš Topinka ), Jenovéfa Boková (Lucie Mazalová), Veronika Freimanová (Marie Topinková), Jiří Bartoška (major Jan Hrubý), Pavel Nový (Rudolf Kytka), Zuzana Slavíková (Lenka Ptáčková), Michal Ďuriš (farář), Tomáš Hanák (komisař Majer), Robert Nebřenský (strážmistr Štros), Miloš Vávra, Ctirad Götz, Branislav Bystriansky, Elizaveta Maximová (Klára Volná), Ondřej Bauer, Kateřina Liďáková, Viera Pavlíková, Josefína Krycnerová (Rozárka Mazalová)
 
 
scénář:
Tomáš Končinský, Štefan Titka, Tomáš Hodan
 
 
kamera:
Miloslav Holman
 
 
hudba:
Andy Čermák
 
 
kostýmy:
Ivan Stekla
 
 
střih:
Marek Opatrný
 
 
zvuk:
Tomáš Zůbek, Jiří Gráf, František Šec (střih zvuku), Karel Štulo (střih zvuku)
 
 
dramaturgie:
Tomáš Feřtek, Martin Novosad, Magdaléna Glasnerová
 
 
výkonný producent:
Vlaďka Poláčková, Jarmila Hoznauerová (Česká televize ), Ivana Kurincová, Zuzana Mistríková
 
 
producent:
Vratislav Šlajer (Bionaut)
 
 
vedoucí výroby:
Hana Bílá
 
 
asistent zvuku:
Jiří Pazdera
 
 
autor projektu:
Vratislav Šlajer, Štefan Titka, Tomáš Končinský
 
 
kreativní producent:
Kateřina Ondřejková (Česká televize )
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.