Satisfakce (2007) [TV seriál]

Satisfakce (Satisfaction)
67.1 %
 
 

Satisfaction

    Žánr: drama
    Země: Austrálie
    Délka: 60 min.
„Šest žen.Dva životy.Jedna profese...“
Nový fascinující seriál Satisfakce nahlíží do světa nevěstinců a do duší žen, které v nich pracují. Odhaluje skutečné osudy šesti prominentních prostitutek, rozpolcených mezi osobním životem a svou tajnou profesí. Prostřednictvím jejich někdy srdcervoucích, jindy diskutabilních životních příběhů seriál zkoumá tajemství lidské sexuality.

Třiatřicetiletá Chloe má dceru, které bude čtrnáct. Chloe si sice slíbila, že jí už brzy prozradí své tajemství, na své práci je však až příliš závislá. Mel je luxusní prostitutka, její fasáda ale není tak neporušená, jak se na první pohled zdá. Heather se poměrně úspěšně daří oddělovat profesionální život od soukromého – až do chvíle, kdy se oba beznadějně prolnou. Lauren je starší než ostatní. Když vstoupila do erotického průmyslu, bývala nezkažená, pozdější zkušenosti ji ovšem dost změnily. Galerii žen, jež se věnují „nejstarší profesi na světě“ doplňuje mladá Tippi...

režie:
Paul Moloney, Ken Cameron, Daina Reid, Catriona McKenzie, Steve Jodrell, Daniel Nettheim
 
 
hraje:
Diana Glenn (Chloe), Kestie Morassi (Natalie), Peta Sergeant (Heather), Madeleine West (Mel), Bojana Novaković (Tippi), Alison Whyte (Lauren), Sullivan Stapleton (Josh), Kristie Jandric (Rosie), Robert Mammone (Nick), Rebecca Moore (Bonnie), Dustin Clare (Sean), Nicholas Bell (Alexander), Bruce Alexander (Achilles), Liam Hemsworth (Marc), Sandra Murphy, Trent Baker, Luke Mullins (Paolo)
 
 
scénář:
Roger Simpson (hlavní tvůrce seriálu - creator)
 
 
kamera:
Darrell Martin
 
 
hudba:
Cameron Giles, Colin Simkins
 
 
střih:
Stephen Evans
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.