Dej, ať je to láska (2009) [TV film]

Dej, ať je to láska (Rosamunde Pilcher - Lass es Liebe sein)
55 %
 
 

Rosamunde Pilcher - Lass es Liebe sein

Další název: Rosamunde Pilcherová: Pre lásku k dieťaťu

    Žánr: drama / romantický
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 90 min.
Mladá cizinka Natálie touží zůstat v Anglii, kde poznala svou osudovou lásku. Jejich vztah však nejprve musí překonat všechny nástrahy minulosti a především to, že má Natálie syna, kterého se bojí přiznat… Německý romantický příběh z cyklu televizních filmů podle románů Rosamunde Pilcherové (2009).

Tom má rád stará auta, veterány, a restauruje je. Při jedné projížďce se seznámí s mladou ženou, cizinkou Natalií, která mu pomůže opravit porouchaný vůz. Je jí okouzlen. To ale ještě netuší, že pracuje v bance, která patří jeho otci a kterou by měl jako syn svého otce převzít, což zatím zarputile odmítá.

Banka má velké finanční potíže, protože Tomův zástupce investoval do riskantního podniku. Tomův otec proto zastaví i rodinný dům, aby banku zachránil. Natalie pochází z Gruzie a touží zůstat v Anglii nastálo. Přestože v bance odvádí dobrou práci, když zjistí, že Tomův zástupce Everett banku tuneloval, dá pro klid srdce výpověď. Pak jde za Tomem. Dají se spolu dohromady a zjistí, že jeden druhého milují. Brzy se chtějí vzít. Tomova matka si o Natalii myslí, že je milenkou jejího bývalého muže, a není z ní ani trochu nadšená. Natalie se ale hlavně bojí Tomovi říct, že má syna...

Tomova matka poprosí společného známého Davida, aby o Natalii něco zjistil. Namluví Tomovi, že má nejen syna, ale i manžela. K tomu všemu banka Tomova otce zkrachuje, Tomův otec musí prodat rodinný dům a Nataliina tetička umírá. Zničená Natalie se raději vrací domů do Gruzie. Napíše Tomovi dopis, že mu lhala a ať už ji nehledá. Ten za ní hned vyrazí. V hustém lijáku má však nehodu...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Stefan Bartmann
 
 
hraje:
Janina Flieger (Natalie Blumová), Raphaël Vogt (Tom Richmond), Peter Sattmann (George Richmond), Daniela Ziegler (Alicia Richmondová), Christoph von Friedl (David Fenner), Astrid Posner (Joyce Fennerová), Bryn Lucas (Victor Blum), Hugh Hayes (Ronald Spears), Eileen Dunwoodie (Elsie), Daniel Hawkins (Sascha Blum), Paul Blake (lékař)
 
 
námět:
Rosamunde Pilcher (povídka "Girls Without Experience")
 
 
scénář:
Gabriele Kister
 
 
kamera:
Marc Prill
 
 
hudba:
Richard Blackford
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.