Seriál
Proč bychom se netopili
Žánr: romantický
Země/rok: Česká republika/2008
Počet sérií: 0
Hodnocení
Pozor, některá hodnocení mohou obsahovat spoilery a dle pravidel komunity jsou označena "!!".
Hodnocení seriálu započítává do svého hodnocení i hodnocení jednotlivých sérií. Zobrazené hodnocení může být složeno čistě z hodnocení sérií i když seriál sám o sobě hodnocen nebyl.

SvoKar
(227645 )uživatel hodnotil: 5/10
Dobré byly ty díly na vodě, ostatní žádný zázrak. Dost mi vadilo, jak ženský pořád do Křižáka hučely; je snad svéprávnej, ne? Když si to víceméně hrálo na komedii, ten konec byl hodně trapný. Možná nechápu "vodu", ale v díle s bílou "žebrovkou" jsem dost nepobral, že předjížděla ona je, ale oni ji ne. To mi při vší logice "hlava nebere". Ještě jeden detail: A. Goldflam mi na vodáka moc nesedl, ale hrál to dobře.

green-tea
(88197 )uživatel hodnotil: 7/10
Pohodička,pohoda...ano, ta je na tomhle druhu trávení volného času to nejkrásnější a kdo nikdy nezažil, nepochopí. Tak snad si (alespoň zprostředkovaně) trochu té radosti a vodácké pohodičky od TV obrazovky odnesou i diváci tohoto seriálu - a možná je pak napadne taky nasednout do kéni a píchnout pádlem do voleje... Tak AHÓÓÓJ, Sumče,Bongo,Křižáku... i vy další... :-))

řepešínský
(34388 )uživatel hodnotil: 6/10
Při sledování televizního seriálu Proč bychom se netopili je nejdůležitější vytrvat. Nenechat se zbytečně zmást úrovní rozjezdových dílů a vnímat první třetinu jako startovou část pro nečekané vyústění. Ten, kdo do 2. poloviny seriálu nevydrží, protože "vodáci" u něj ztratili důvěru, ochudí se o sled různorodých, sem tam i poměrně zajímavých, scén ze života party od vody. Kromě nich taky, a teď pozor!, o scénu loučení s Křižákem. Ta se fakt povedla. Braňo Poláku, díky! Celému seriálu o "vodácích", by ale místo původních deseti dílů k lepšímu dojmu slušelo částí rozhodně méně.

hvezdyn
(30975 )uživatel hodnotil: 2/10
Byl jsem varován před tímto seriálem. Včera se podíval na jeden díl a rozsudek zní: zcela mizerné dialogy a mizerný scénář. Seriál je to nudný. V podstatě o ničem. Jsou chvíle, kdy souhlasím s tím, aby se vynaložené peníze od koncesionářů vracely zpět do televize k využití něčeho lepšího.