Okouzlení VIII (2005) [TV seriál]

Okouzlení VIII (Incantesimo 8)
32 %
 
 

Incantesimo 8

    Žánr: drama / romantický
    Země: Itálie
    Délka: 53 min., 54 epizod
„Nová řada úspěšné italské ságy z prostředí soukromé kliniky“
Pro všechny příznivce italské ságy z prostředí římské soukromé kliniky Life vysílá ČT již osmou řadu tohoto populárního seriálu. Setkáme se v ní znovu se všemi protagonisty řady sedmé, zejména s instrumentářkou Giulií Donattiovou a primářem Antoniem Corradim, jejichž komplikovaný vztah nezadržitelně spěje k nečekanému rozuzlení, na němž má samozřejmě velkou zásluhu Antoniův bratr Paolo.

Na kliniku Life přibudou nové lékařské i ošetřovatelské posily a situace renomovaného zdravotnického zařízení se zdá být víc než nadějná. Zvlášť poté, co se klinika dostala zpátky do rukou pravého vlastníka – Giovanny Mediciové. Césare Gómez se však nevzdává a jeho plán na zničení kliniky je přímo ďábelský, zejména když spojí své síly s další pomstychtivou osobou Beatricí Balliovou, která si vytkla za cíl zničit život Denise Nascimientové. Na klinice se začínají dít podivné věci, nevysvětlitelná úmrtí několika pacientů na stejný vir hepatitidy B vždy ve chvíli, kdy již byli téměř vyléčeni, se pro kliniku, Giovannu i Antonia stávají pomalu noční můrou.

V životě Antonia se objeví další žena – gynekoložka Sára Segreová, jíž kdysi zachránil život transplantací srdce své bývalé ženy Marielly. Tilly, těžce se vyrovnávající se smrtí milovaného Massima, nachází útěchu ve vztahu s Eduardem de Nittis, kaleným jen těžce skrývanou nenávistí sestry Costanzy…

Giuseppe Ansaldi se po celkové ztrátě paměti zkouší za pomoci Giovanny a Tilly pomalu orientovat v životě kolem sebe. Cristinu, která se mu představí jako Daniela, však potká bez nich a tak dojde k tomu, že se nic zlého netuše znovu zamiluje do ženy, která mu v životě tak ublížila…

Na závěr snad jen dodejme, že osudy protagonistů, které nezvykle přesahují rozměr jedné řady seriálu, dospějí s koncem této osmé, velmi dramatické 54dílné série k závěru.

režie:
Ruggero Deodato, Tomaso Sherman
 
 
hraje:
Walter Nudo (Antonio Corradi), Samuela Sardo (Giulia Donatiová), Patrizio Pelizzi (Franco Parrini), Ivan Bacchi (Domenico Santi), Rodolfo Baldini (Cesare Gomez), Linda Batista (Denise Nascimentová), Delia Boccardo (Tilly Nardi), Fabrizio Contri (Maini ), Luigi Diberti (Edoardo De Nittis), Fabio Fulco (Sergio Fanti), Duccio Giordano (Paolo Corradi), Guia Jelo (Costanza De Nittisová), Patrizia La Fonte (Olga ), Paolo Malco (Giuseppe Ansaldi), Benedetta Baiocchi (Ludovica Segreová), Carlotta Miti (Sara Segreová), François Montagut (Jean ), Alessandra Monti (Beatrice Balliová), Ivana Monti ( Liliana Donatiová), Giuseppe Pambieri (Diego Olivares), Paola Pitagora (Giovanna Mediciová), Daniela Poggi (Cristina Ansaldiová), Francesco Prando (Angiò ), Paolo Romano (Aldo Dessì), Antonio Tallura (Freddi )
 
 
scénář:
Francesco Balletta, Carlotta Ercolino
 
 
střih:
Rinaldo Marsili
 
 
výkonný producent:
Giuseppe Pedersoli, Guido De Angelis
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.