Prášek (2003) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
80 %
 
 

Gleen

    Žánr: krimi / drama / mysteriózní / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
V roce 1983 někdo zabil mladou Danu Deamer, manželku hasiče Roba. Podezřelým byl exhibicionista Albert, proti němuž měla Dana svědčit, ale důkazy se nenašly. Albert skončil ve vězení, ale pro jiné delikty a nyní po 20 letech je propuštěn na podmínku, s čímž se nemůže smířit pětadvacetiletá Gwen, dcera Dany a Roba.
Zvídavá vyšetřovatelka Lilly Rush rozplétá starý zločin a s pomocí techniků zjistí, že Danu zabila výbušnina v pracím prášku. Podezřelým se stává nejen Robův kolega, pyrotechnik Frank, který se s ní vídával často, ale i sám vdovec. Dana totiž nebyla jeho první a dokonce ani poslední manželkou, což zatajil, ale ženy jej opouštěly kvůli jeho agresivitě.

Vyšetřovatelé poskládají mozaiku dávného příběhu a sama Gwen si připomene zásadní událost z onoho strašného dne, kdy přišla o maminku a otce usvědčí.  Autor: Angelika2808

režie:
Paris Barclay
 
 
hraje:
Kathryn Morris (Lilly Rush), Justin Chambers (Chris Lassing), John Finn (John Stillman), Jeremy Ratchford (Nick Vera), Thom Barry (Will Jeffries), Brett Cullen (Rob Deamer (2003)), Jamie Anne Allman (Gwen Deamer (2003)), Sara Arrington (Dana Deamer), DeLane Matthews (Lorraine Loomis), Doug Spinuzza (Louie Amante), Jerry O'Donnell (Frank Lawson (2003)), Marlo Bernier (Albert Miller), Dorian Lopinto (Pauline), Julia Vera (Maria Sanchez (2003)), Madeline Carroll (Gwen Deamer (1983))
 
 
námět:
Meredith Stiehm
 
 
scénář:
Jan Oxenberg
 
 
kamera:
Eric Schmidt
 
 
hudba:
Michael A. Levine
 
 
střih:
Maja Vrvilo
 
 
produkce:
Perry Husman
 
 
výtvarník:
Dawn Ascher-Trevino
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Shaun Cassidy, Jonathan Littman, Meredith Stiehm
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.