Druhý příchod legendy (2004) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.

The Lost Soul of Herman Lester

    Žánr: krimi / drama / mysteriózní / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
V roce 1987 pomohl baseballový génius, černoch Herman Lester, vyhrát středoškolskou ligu a večer ho našli probodnutého šroubovákem. Jediným podezřelým byl spoluhráč Billy, kterému Herman přebral dívku a kvůli agresivnímu chování ho trenér vyhodil i z týmu. Alibi mu však potvrdil jeho otec a případ byl odložen.

Po téměř dvaceti letech se na detektivy obrátil tentýž trenér, který dnes kaučuje Hermanova syna Raye, jenž podědil sportovního ducha svého otce a kterému před důležitým školním zápasem někdo vyhrožuje smrtí.

Dávný případ se znovu otvírá, policisté odhalují intriky kolem sázek a koupených zápasů, do kterých byl tenkrát zapleten i Hermanův bratr. Také plánovaný přestup na vysokou školu, který se zas nelíbil trenérovi, nebyl úplně férový. Vyšetřování dávného případu rozjitří letité spory i svědomí zúčastněných a po letech vyjde najevo, že alibi vlastně poskytl Billy svému zklamanému a naštvanému otci.  Autor: Angelika2808

režie:
Tim Matheson
 
 
hraje:
Kathryn Morris (Lilly Rush), Danny Pino (Scotty Valens), John Finn (John Stillman), Jeremy Ratchford (Nick Vera), Thom Barry (Will Jeffries), Marisol Nichols (Elisa), Mehcad Brooks (Herman Lester), Tommy Hinkley (Billy Berkenpass Sr. (1987)), Charles Hoyes (Bobby Lein (2004)), Jo D. Jonz (Freddie), Rick Kelly (Billy Berkenpass Jr. (2004)), James Martin Kelly (Billy Berkenpass Sr. (2004)), Monnae Michaell (Tanya Williams (2004)), Sam Scarber (Big Ed Brown (2004)), Shawn Woods (Big Ed Brown (1987)), Jamison Haase (Ronnie Jr. (1987))
 
 
námět:
Meredith Stiehm
 
 
scénář:
Sean Whitesell
 
 
kamera:
Patrick Cady
 
 
hudba:
Michael A. Levine
 
 
střih:
Michael Ruscio
 
 
produkce:
Tyler Bensinger, Perry Husman
 
 
výtvarník:
Dawn Ascher-Trevino
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Meredith Stiehm
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.