Město divů (2012) [TV seriál]

Město divů (Magic city)
73.3 %
 
 

Magic city

    Žánr: krimi / drama / mysteriózní
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 50 min.
„K čemu je dobré, když člověk získá celý svět, ale ztratí svou duši?“
Miami Beach, 1959.
Zatímco Ike Evans oslavuje Nový rok ve svém luxusním hotelu Miramar Playa, Havana padá do rukou Castrových rebelů. Jsou to neklidné časy v Miami, ovšem zároveň je to místo, kde je třeba být. Jsou tu Kennedyovi, mafie i CIA. A je tu také Ike, hvězda svého hotelu Miramar Playa.
Jenže za všechno se platí. Aby mohl financovat svůj sen, upsal Ike duši mafiánovi Benu Diamondovi, jemuž přezdívají Řezník. Ikova manželka Vera, bývalá showgirl i jejich tři děti k němu vzhlíží a považují ho za čestného muže. Ike však, i kdyby chtěl, nemůže porušit smlouvu s ďáblem. Jeho život je jedno velké divadlo. Vlastně nic v hotelu Miramar Playa není jak se zdá. Přes den se všude hemží klauni a hosté se nadšeně učí ča-ču. V noci se však manžílkové tajně schází s prodejnými krasavicemi, zatímco ostatní obyvatelé Miami se scházejí, aby si poslechli legendární zpěváky, muzikanty a komiky.
Ikův svět je vratký jako domeček z karet a on se ho snaží udržet pohromadě, bojuje za svou rodinu a Miramar Playa... ve Městě divů.
Zdroj: HBO

režie:
Ed Bianchi, Simon Cellan Jones
 
 
hraje:
Jeffrey Dean Morgan ( Ike Evans), Elena Satine ( Judi Silverová), Christian Cooke ( Danny Evans), Jessica Marais ( Lily Diamondová), Olga Kurylenko ( Vera Evansová), Steven Strait (Stevie Evans), Dominik García-Lorido (Mercedes Lozaroová), Danny Huston ( Ben Diamond), Yul Vazquez (Victor Lazaro), Michael Rispoli (Bel Jaffe), John Cenatiempo (Vincent Lamb), Kelly Lynch (Meg Bannocková), Bradford Tatum ('Dandy' Al Haas), Karen-Eileen Gordon ( Florence), Mark Alan Duran, Matt Ross (Jack Klein), Jimmy Dempster (Mobster), Alfredo Álvarez Calderón (generál Hector Garcia), Michael Mastro (Mickey Allen), Betsy Graver (Rachel)
 
 
scénář:
Mitch Glazer
 
 
kamera:
Gabriel Beristain
 
 
hudba:
Daniele Luppi
 
 
střih:
Edward A Warschilka, Gena Bleier
 
 
koproducent:
Tim Christenson
 
 
vizuální efekty:
Nick Sinnott
 
 
výprava:
Carlos Barbosa
 
 
výkonný producent:
Mitch Glazer, Geyer Kosinski
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.