Malí Einsteinové (2005) [TV seriál]

Malí Einsteinové (Little Einsteins)
70 %
 
 

Little Einsteins

    Žánr: animovaný / rodinný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 30 min.
„Leo, Annie, June a Quincy letí raketou vstříc dobrodružství.“
Všemu velí nejstarší Leo – neohrožený, šikovný a prakticky založený pilot rakety. K ruce je mu jeho mladší sestřička Annie, která moc ráda zpívá, a jejich kamarádi – nadšená baletka June a muzikant Quincy.

Každý den se parta pouští do neuvěřitelných dobrodružství, zpravidla pro to, že někdo či něco potřebuje zachránit. Působištěm dětí je celý svět, ba celý vesmír, a každý případ nějak souvisí s hudbou a výtvarným uměním. Děti se tak mohou seznámit s díly nejslavnějších světových skladatelů od Mozarta přes Dvořáka až po Bizeta a zároveň s legendami světových galerií, mezi nimiž nechybí Klimt, Gaugin, Rousseau, Da Vinci nebo Warhol.

Zdroj: ČT

režie:
Andy Thom, Olexa Hewryk, Michael James Luzzi, Eric Weiner
 
 
scénář:
Jeff Borkin, Jill Cozza-Turner, Jennifer Hamburg, Olexa Hewryk, Jessica Lissy, Anne Lund, Abby Pecoriello, Brian L. Perkins, Alana Sanko, Claudia Silver, Rodney Stringfellow, Siobhan Vivian, Eric Weiner, Douglas Wood
 
 
hudba:
Billy Straus, Matthias Gohl
 
 
mluví:
Poppy Lee Friar (June), Piers Stubbs (Leo), Erica Huang (June), Aiden Pompey (Quincy), Jesse Schwartz (Leo), Natalia Wojcik (Annie), Harrison Chad (Leo), Trenton Rogers (Leo), Mitchell Zhangazha (Quincy), Elle McHugh (Annie), Kara R. Stribling (Annie), Stuart Kollmorgen (opice), Ethan Bortnick (sám sebe), Adrianna Bertola (June), Neve-Jayden Hardy (Annie), Zachary Harris (Quincy), Morgan Overton (Leo)
 
 
zpěv:
Jesse Goldberg, Emma Straus, Philip Trencher
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.