Duben
ohodnotit

Obsah filmu Labyrint

 
Jiřího Langmajera doplní Tatiana Vilhelmová a Jan Hájek. Začalo natáčení Labyrintu II.

Režisér Jiří Strach začal v brněnském studiu České televize natáčet druhou řadu úspěšného kriminálního seriálu Labyrint. Autorem scénáře sedmi nových dílů je opět Petr Hudský. V hlavních rolích se vedle Jiřího Langmajera v roli majora Remeše nově představí Jan Hájek a Tatiana Vilhelmová.

V druhé řadě kriminálního seriálu řeší tým majora Remeše další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do...
 
Související odkaz
 
RECENZE: Ještě pochmurnější. I třetí Labyrint je návykový

Obě předchozí řady sledovalo nad milion diváků, od pondělí to mysteriózní krimi Labyrint zkusí potřetí. Tvůrčí tým zůstal, herecký má posily a vražedné nitky sedmi večerů řídí apoštolové. číst dál

Hodnocení: 60 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Jiří StrachJiří Strach (21 dílů) 
hraje:
Jiří LangmajerJiří Langmajer.....major Michal Remeš   (21 dílů)  
Miroslav DonutilMiroslav Donutil.....plukovník Jan Oliva   (21 dílů)  
Michal DaleckýMichal Dalecký.....kriminalista David   (21 dílů)  
Zuzana KajnarováZuzana Kajnarová.....kriminalistka Irena   (14 dílů)  
Radomír ŠvecRadomír Švec.....soudní lékař   (11 dílů)  
Lenka Dolanská VlasákováLenka Dolanská Vlasáková.....psycholožka Ester Fuchsová   (10 dílů)  
Petr StachPetr Stach.....Viktor Kostka   (7 dílů)  
Denisa NesvačilováDenisa Nesvačilová.....Bára Vajštajnová   (7 dílů)  
David ŠvehlíkDavid Švehlík.....nadpraporčík Pavel Jonáš   (7 dílů)  
Matyáš ValentaMatyáš Valenta.....Adam / Tomáš Heřmánek   (7 dílů)  
Barbora SrncováBarbora Srncová.....doktorka Rybářová   (7 dílů)  
Otakar BrousekOtakar Brousek.....primář Hrouda   (7 dílů)  
Andrea HorskáAndrea Horská.....sestra Alena   (7 dílů)  
Lucie OkonováLucie Okonová.....sestra Klára   (7 dílů)  
Robert HájekRobert Hájek.....Antonín Pánek   (7 dílů)  
Anna KameníkováAnna Kameníková.....Andrea Remešová   (7 dílů)  
scénář:
Petr HudskýPetr Hudský (21 dílů) 
námět:
Petr HudskýPetr Hudský (21 dílů) 
David ZiegelbauerDavid Ziegelbauer (14 dílů) 
Laura SivákováLaura Siváková (7 dílů) 
Rastislav BorošRastislav Boroš (7 dílů) 
hudba:
Ondřej Gregor BrzobohatýOndřej Gregor Brzobohatý (21 dílů) 
kamera:
Martin ŠecMartin Šec (21 dílů) 
Blanka TesařováBlanka Tesařová (4 díly) 
Simon TodorovSimon Todorov (4 díly) 
Jan J. FilipJan J. Filip (4 díly) 
střih:
Jan MattlachJan Mattlach (17 dílů) 
trailer
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Labyrint >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2018
Mystérium rituálních vražd
LABYRINT I. - 8*
LABYRINT II. - 7*
LABYRINT III.   - 8*
Režisér J. Strach umí stejně dobře   natočit jak úsměvnou, pohodovou pohádku, tak i   bizarní, pěkně zašmodrchaný skorohoror,   jakým je (mimo jiné) trilogie LABYRINT. Je   vidět, že má rád tajemno a dokáže s ním   pracovat tak, že divák filmu klidně odpustí i   drobné nedostatky a logické přehmaty.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.10.2018
Pan věřící režisér natáčí krimi
K tomule "veledílu" české televize   (od jisté doby budu psát jen malé č, protože   to už není Česká televize ta před jistou   dobou přestala existovat). K tomuhle veledílu s   názvem Labyrint můžu napsat jen kam až klesla   čt? A režisér člověk věřící pan Strach?   Vyumělkovaný děj, přepískuntý absurdní,   hlavě ale si hraje na tajemno atd. Prostě   ztráta času a vyhozené peníze daňových   poplatníků za koncesionářkské poplatky.
radegaster
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.6.2017
Bludiště
Česká televize se mnohé z nás opět snaží   přesvědčit o tom , co už dávno víme, že   účel světí prostředky.Dante má své   peklo,Hieronymus Bosch zase poslední soud a   diváci pokus o mystery/thriller . Nebyl by to   Jiří Strach aby nezabrousil do historie s   tvůrčí snahou o prolnutí nějakých tajenek z   minulosti se současností.Prvek slovenské   policistky je zase evidentní pokus o   "bratrství" s důrazem na zájem   oslovnit především diváky na východ od řeky   Moravy.Nesympatická Zuzana Kanócz,to jen   umocňuje svých chováním.Naplnění jakési   msty či odplaty formou rituálních vražd je   vcelku vděčné téma a pokud by zůstalo jen u   toho a tvůrci snímku se soustředili na tento   motiv a na jeho filmové propracovanosti určitě   by to byl záslužný i zajímavý počin.   Bůhvíproč však zase musíme řešit politiku,   korupci ,nevěru a X dalších prvků které však   nevytváří celek ale jsou nějakým   přívěškem na zpestření děje...Už   tradičně to dělá dojem nadstavované kaše se   snahou vytvořit 60 minutovou stopáž na 7   dílů.Pak se nemůžeme divit , že vznikne   produkt jako od pejska a kočičky.Když už se   tvůrci rozhodnou ,že ne všechno sdělí   divákovi během pátrání , mohli by se   obtěžovat alespoň takto učinit v nějakém   závěrečném sumáři.Skutečně nejsem sám   koho by zajímalo, jak vrah soudce Klíma dostal   kvér až do soudní síně. Proč hacker který   při odblokaci notebooku nemá vynuté wifi a   není mu jasné , že se dá notes najít on   line.Jak je možné, že zastavárník se v   pohodě dovolá z velmi hlubokého sklepení když   i v mnoha restauracích na povrchu je nejen   problém s účtenkou ale i připojením.Méně   bývá někdy více , komorní drama to sice není   ale drajv se tam vytváří uměle, výbuchy   madony ve sklepení která se tam objeví ale   nikdo nezkoumá jak a proč....no je tam těch   úletů mraky .Langmajer,Majer,Donutil i většina   dalších jsou kvalitní ale s takto spíchnutým   scénářem se to po herecké stránce zachránit   nedá.Jako klad pak ještě vidím hudbu jinak   opravdu žádné veledílo i když Čt disponuje   tradičně rozpočtem o kterém se jiným ani   nezdá.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2017
Napínavé s vraždy alá úchyl tak si   představuji drama na večer. Výběr obsazení   toto dílo ještě pošlou o level dál.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.4.2017
První série Labyrintu hodně děsivá, až na   samé hranici toho, co se dá "ještě"   snést. Navíc velmi přesvědčivě zahráno a   natočeno a přes občasné okamžiky odlehčení   je atmosféra stále napjatá. Zauzlení případu   je opravdu pořádné do samotného konce.   Hodnotím   8*.
================================
Seriál   Labyrint II je zručně natočen (i když s   občasnými chybami), ale vůbec nenaplnil mé   očekávání, co se týká nějakého   smysluplného nebo třeba zajímavého tajuplného   příběhu. Díl co díl se objevovaly další a   další mrtvoly a kriminalisté dál a dál   pátrali. Roztažení do sedmi dílů (7 hodin!)   silně unavovalo, a když už se tedy divák   protrpěl k dlouho očekávánému rozuzlení,   dostal směšnou historku, shrnutou do jedné   minuty, ale doprovázenou pokračující   vyvražďovačkou. Některé dlouho budované   motivy vyšuměly do ztracena, a vůbec poslední   díl vypadal jako by ho natočil někdo   jiný.
Takže když udělám chytrého:   příště zkrátit maximálně na tři díly,   jít více po tom tajuplném než po tolika   mrtvolách, a dojet konec naplno bez   odbývání.
Hodnotím   4*.
========================================
Pr?   ?měr za 1. a 2. sérii 6*
Ilemas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2015
Na české poměry velmi kvalitní seriál,   žádný díl nenudí a uteče jak voda. Vždy po   skončení se těším na další.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2015
...dala bych 9, ale učarovala mi hudba.   Úžasná. Děkuji všem, kdož se na ní   podíleli. Trošku mi vadila postava matky,   jelikož představitelka hraje souběžně snad ve   všech seriálech, které současně běží.   Tedy, v upoutávkách na ně jí hodně vídám.   Labyrint mi učaroval, souhlasím ale i s tím,   že postava dcery tam byla nadbytečná. Smekám   před všemi autory. Seriál nás bude ve světě   dobře reprezentovat. Vřele doporučuji tento   seriál shlédnout.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2015
Slušný počin
Kvalitní výběr herců, na výpravě se   nešetřilo, profesionální zpracování. Trochu   přitažené za vlasy, přeci jenom v našich   luzích a hájích taková úmrtnost, dřív nebo   později by to někdo "vykecal". Konec   trochu roztahaný, nicméně pro maximální   vysvětlení asi nutné. Výjimečně mohu   souhlasit se spa, která v MF Dnes označila   Langmajerovu rodinnou linii s dcerou za   zbytečnou=též souhlasím, navíc chování   dcery bylo tak učebnicově předvídatelné, že   se až nehodilo do nadstandardního detektivního   příběhu.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2015
Tak takhle si představuji moderní krimi/thriller   ač je to seriál a televizní. Herci skvěle   vybraní, dobré dialogy - žádné zbytečné   bláboly nebo plácání o ničem, solidní   výprava, kamera, hudba. Bylo to napínavé,   tajemné, nechyběl občas i černý humor, či   dobrá hláška. A hlavně to nemělo 250 nebo 570   dílů, ale stačilo rozumných 7. Poslední díl   byl takový jiný, nebo mě to tak připadalo,   chvílema jsem propadal dojmu, že konec nebude   ukočírován dobře, ale omyl. jen jsem nečekal   tolik mrtvých a i mezi hlavními postavami.   Samozřejmě pokud půjdem k jádru pudla tak   reálné to moc být nemohlo, takhle dokonalý a   vypilovaný zločin, ačkoli ho páchá vícero   lidí by asi nebyl proveditelný, ale to by se   nemohlo natočit nic. Nemám sebemenší důvod   dát méně než 80% a těšit se na případné   pokračování o kterém se už mluví?....   uvidíme....
chlad
Hodnocení:
Přidáno: 13.10.2015
Pěkné
Skutečně pěkné. Pouze nechápu proč mají   čeští scénáristé téměř vždy pocit, že   je potřeba počet postav obohatit o postavu z   Horních Uher. V tomto případě je to ušaté   individum z Prešpurku. Proč to nemůže být   Božena Kolovratníková z Nasavrk ?
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24496minih24496Zatoulané dělo (1958) 
Zatoulané dělo n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih122738minih122738Neutečeš (2014) 
It Follows n
minih27726minih27726Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 
Battlefield Earth n
minih126221minih126221Správnej dres (2015) [TV film] 
Správnej dres n
minih166762minih166762Špindl 2 (2019) 
Špindl 2 n
minih162794minih162794Ahn siseong (2018) 
The Great Battle n
minih69292minih69292Limit (2010) 
À bout portant n
minih145885minih145885Mythica: Železná koruna (2016) 
Mythica: The Iron Crown n
minih30746minih30746Shrek (2001) 
Shrek n


Hodnocení:n12345678910
Labyrint (2015) [TV seriál]Labyrint (2015) [TV seriál]Labyrint (2015) [TV seriál]Labyrint (2015) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190573
Osobností: 697865
Fotografií: 764012
Plakátů: 376650
Obsahů a biografií: 178300

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10