Labyrint I: Epizoda 2 (2015) [TV epizoda]

Labyrint I: Epizoda 2
83 %
 
 
    Žánr: detektivní
    Země: Česká republika
    Délka: 58 min.
„Jiří Langmajer, Zuzana Kanócz a Stanislav Majer v hlavních rolích nového kriminálního seriálu pátrají po sériovém vrahovi.“
Policisté sbírají informace o tom, jak žil a s kým se stýkal zavražděný Karas. Protože je více než podezřelé, jak moc je jeho smrt podobná smrti slovenské dívky, prověřují policisté ve spolupráci se slovenskou kolegyní Tamarou i to, jak žila a s kým se stýkala právě Uhorčíková.
Slovák Matěj Ráž obviněný z vraždy Uhorčíkové ale nemohl zavraždit Karase. Tamara se proto oficiálně přidává do brněnského vyšetřovatelského týmu, protože je možné, že Ráž nezavraždil ani Uhorčíkovou a za oběma vraždami stojí úplně někdo jiný.
Kriminalisté se však musejí nyní zaměřit především na pátrání po zmizelé Aleně Kovářové. Pohřešování neznámé dívky by se normálně vůbec nevěnovali. Kovářová je ale velice podobná Uhorčíkové. Vyšetřování jim vážně zkomplikuje Alenin otec, který se rozhodne po své dceři pátrat na vlastní pěst.
Vraždu soudce Matuly policisté prověřují také, ale zatím beze stopy o tom, že by nějak mohla souviset s vraždou politika Karase. Pro policisty se také zatím stává neznámým článkem příběhu postava faráře z obce Malá Čistá, který slýchává ve svém kostele tajemný dětský pláč a zdravotní sestra Martina, které anonym posílá v dopisech investiční mince nemalé hodnoty.
Česká televize

režie:
Jiří Strach
 
 
hraje:
Jiří Langmajer (major Michal Remeš), Stanislav Majer (kapitán Daniel Grossmann), Zuzana Kanócz (Tamara Hrónská ), Miroslav Donutil (plukovník Jan Oliva), Michal Dalecký (kriminalista David ), Pavel Batěk (kriminalista Petr), Zuzana Kajnarová (kriminalistka Irena), Petra Jungmanová (Klímová ), Radek Holub (farář Kryštof ), Lukáš Hlavica (Pavel Vágner), Kateřina Janečková (Martina Vágnerová), Martin Zahálka (Oldřich Kovář ), Eva Vrbková (Jitka Kovářová ), Václav Helšus (tchán Sýkora ), Diana Velčická (milenka Karase), Aleš Putík (dělník Josef Sandera), Jiří Hána (dělník Jakub Kamberský), Tomáš Slezák (kostelník), Lenka Krobotová (Tereza Grossmannová), Rostislav Gajdoš (šéfredaktor), Pavel Novotný (bulvární novinář Jaromír), Michal Isteník (policista v Blansku), Václav Liška (policista v Blansku), Radim Novák (policista v Blansku), Marek Holý (Adam Rychtera), Eva Kratochvílová (pošťačka), Dalibor Černák (bankéř), Michal Bumbálek (chovatel hadů), Michael Beran (barman), Dagmar Kopečková (spolužačka Aleny), Petra Tenorová (Gábina Uhorčíková), Jiří Miroslav Valůšek (Ondřej Klíma)
 
 
námět:
Petr Hudský, Laura Siváková, Rastislav Boroš
 
 
scénář:
Petr Hudský
 
 
kamera:
Martin Šec
 
 
hudba:
Ondřej Gregor Brzobohatý
 
 
kostýmy:
Alena Schäferová
 
 
střih:
Jan Mattlach
 
 
zvuk:
Radim Hladík
 
 
produkce:
Dagmar Šperlová
 
 
dramaturgie:
David Ziegelbauer
 
 
výkonný producent:
Igor Chvála, Markéta Grossmanová, Darina Levová
 
 
vedoucí projektu:
David Ziegelbauer
 
 
vedoucí výpravy:
Radek Lehoučka
 
 
kreativní producent:
Jiřina Budíková
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.