Havárie (2006/1) [TV epizoda]

Havárie (Collision)

Collision

    Žánr: krimi / thriller / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min., ep. 89
„Na křižovatce havaruje žena s autem, v jehož kufru je nalezena mrtvola muže. Později policisté zjistí, že mrtvý byl pasák z jednoho místního hotelu...“
Uprostřed křižovatky havaruje žena s autem. V kufru vozu je nalezena mrtvola muže, jak policie zjistí, jedná se o pasáka z místního hotelu. Auto, které ženu ze silnice vytlačilo, si z místní půjčovny pronajal obchodník Miller. Ten si u pasáka objednal dívku a když jejich schůzka skončila, pasák ho začal vydírat a Miller ho uškrtil. V tu chvíli však jelo okolo auto, řízené ženu. Miller pochopil, že se jedná o nechtěného svědka a začal ji pronásledovat. Podařilo se mu ji vytlačit ze silnice a do kufru jejího auta schoval mrtvého pasáka. Alexx však zjistí, že ženu v jejím autě kdosi ubil pažbou pistole.

režie:
Sam Hill
 
 
hraje:
David Caruso (Horatio Caine), Emily Procter (Calleigh Duquesne), Adam Rodriguez (Eric Delko), Khandi Alexander (Alexx Woods), Jonathan Togo (Ryan Wolfe), Rex Linn (Frank Tripp), Eva LaRue (Natalia Boa Vista), Benjamin King (Russell Miller), Joseph Sikora (Howard Benchley), Brendan Fehr (Dan Cooper), Armando Valdes-Kennedy (Aaron Peters), Victor Alfieri (Luis Reyes), Ana Cristina De Olivieira (Rita Davis), Jackson Bond (Danny Sommers), Richard T. Jones (Chris Kaiser), Rachel Cannon (Angela Ross / Barbara Sommers)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
 
 
scénář:
Dean Widenmann
 
 
kamera:
Eagle Egilsson
 
 
hudba:
Jeff Cardoni, Kevin Kiner
 
 
střih:
Joshua Charson
 
 
produkce:
Don Tardino
 
 
koproducent:
Scott Lautanen, Ildy Modrovich
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Ann Donahue, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.