Varovný plakát (2006) [TV epizoda]

Varovný plakát (Deviant)

Deviant

    Žánr: krimi / thriller / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min., ep. 88
„V parku je nalezena mrtvola muže. Po prvním zjištění vše vypadá tak, že ho ubil dav. Jenže policisté objeví na jeho těle hluboké bodné zranění...“
V parku je nalezena mrtvola sexuálního násilníka. Na první pohled to vypadá, že ho ubil dav lidí. Patoložka Alexx potvrdí nejen mužova zranění z napadení davem, ale také najde na jeho těle hluboké bodné zranění. První stopa, která tým zavede k jednomu z útočníků, je otisk boty na tváři oběti. Muž tvrdí, že oběť znal z plakátů, které visely všude okolo a upozorňovaly, že je to sexuální deviant zaměřený na malá děvčata. Policisté zjistí, že je vytiskla jejich patoložka Alexx. Ta tvrdí, že nechtěla udělat nic jiného než chránit děti v okolí. Nepředstavila si, že to vyvolá doslova lov na rodinu, která muži umožnila u ní bydlet. Kdo však je skutečným vrahem?

režie:
Scott Lautanen
 
 
hraje:
David Caruso (Horatio Caine), Emily Procter (Calleigh Duquesne), Adam Rodriguez (Eric Delko), Khandi Alexander (Alexx Woods), Jonathan Togo (Ryan Wolfe), Rex Linn (Frank Tripp), Eva LaRue (Natalia Boa Vista), Julie Benz (Hayley Gordon), Kenneth Mitchell (Robert Gordon), Alex Fernandez (Victor Terraza), Tyrees Allen (Gary Halliwell), Dana Davis (Julia Hill), Leslie Silva (Felicia Hill), Brendan Fehr (Dan Cooper), Armando Valdes-Kennedy (Aaron Peters), Malcolm Danare (Ned Ostroff), Cierra Ramirez (Isabel Terraza)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
 
 
kamera:
Charles Mills
 
 
hudba:
Jeff Cardoni, Kevin Kiner
 
 
střih:
Mark C. Baldwin
 
 
produkce:
Don Tardino
 
 
koproducent:
Scott Lautanen, Ildy Modrovich
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Ann Donahue, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.