Anonym (2000) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
80 %
 
 

Anonymous

    Žánr: krimi / thriller / mysteriózní
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
Muž na hotelovém pokoji si naleje zbytek whisky z lahve, vypije ji, vejde do koupelny a podívá se do zrcadla. Druhý den je nalezen s prostřeleným hrudníkem ve vaně.

Případ je podivný, dostává jej na starost Gil Grissom a Jim Brass. První věc, která oba detektivy zaujme, je diktafon, který mrtvý drží v ruce, kazeta je se vzkazem na rozloučenou pro matku, ten je namluven pozpátku. Podobný případ se stal před dvěma měsíci s Roysem Harmonem, kdy sebevražda byla fingovaná. Diktafon napoví, že jde o Stuarta Remplera, objednal si jednu noc na hotelu, protože doma hubí hmyz. Grissom si není 100% jistý, zda oba případy spáchal jeden vrah. Mezi další případy z dnešního Las Vegas patří nehoda auta, které sjelo ze silnice a spadlo ze skály, případ dostanou Warrick Brown a Nick Stokes. Sara dostane za úkol najít stopy v hotelu a Jil se s Catherine vydá ke koronerovi. Warrick i Nick na místě neštěstí nenajdou řidiče, ale na zadním sedadle těžce zraněného spolujezdce a u auta prázdnou láhev od alkoholu. Je tu možnost, že řidič z auta vyskočil a utekl z místa, a co zanechal otisků, z toho mají kriminalisté radost, ale později se od zraněného dozvědí, že je všechno trochu jinak, zato Sara na hotelu nenajde na vaně ani jediný otisk.

Grissom, jenž dostal od matky Royse Harmona mluvící obrázek zavražděného, dostane nápad, zajde za vyhlášeným rapperem Disco Placidem, který má absolutní geniální hudební sluch. Otisk prstu na diktafonu ukazuje, že patří kriminalistovi Jilu Grissomovi, což je záhada, on vždy používá rukavice. Je vypátrán bezdomovec, který velice dobře policii pomůže svým popisem neznámého, který vraždil muže, kteří se narodili 17.4. 1959, to je dne, kdy zemřel jeho otec...  Autor: jarda53

režie:
Danny Cannon
 
 
hraje:
William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Gary Dourdan (Warrick Brown), George Eads (Nick Stokes), Jorja Fox (Sara Sidle), Paul Guilfoyle (Jim Brass), Barbara Tarbuck (Paige Harmon), Matt O'Toole (Paul Millander), Tom McCleister (Walter Bangler), Ricky Harris (Disco Placid), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Sheeri Rappaport (Mandy Webster), Sewell Whitney (Stuart Rampler)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker
 
 
scénář:
Anthony E. Zuiker
 
 
kamera:
Roy H. Wagner
 
 
hudba:
John M. Keane
 
 
střih:
Augie Hess
 
 
produkce:
Danny Cannon, Cynthia Chvatal, William Petersen
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.