Šok (2001) [TV epizoda]

Šok (Overload)
80 %
 
 

Overload

    Žánr: krimi / thriller / mysteriózní
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
Stavba nové věznice se pomalu blíží ke konci. Bohužel z 12. patra spadne muž, o kterém si šerif myslí, že spáchal sebevraždu. Proto zde není kriminálka nutná, ale z dispečinku zavolali kriminálku. Roger Valentin byl smolař, měl finanční problémy a skok ze stavby se zdá být pádným motivem pro sebevraždu. Ale když Grissom nalezne pár nesrovnalostí a zjistí, že jde o vraždu.

Catherine a Nick na zavolání policisty Ray O'Rileye přijedou ke 14letému chlapci Dylanu Buckleyovi, který zemřel u dr. Leigh Sapienové při terapii na záchvat. Měl doma prý potíže s matkou a 16 měsíců se u doktorky léčil.

Grissom, který rozumí i elektrice, nalezne ve vrtačce, která patřila Valentinovi, zkřížené dráty a vražda je již jasná na 100%. Na otiscích z klíče byly nalezeny otisky bývalého odboráře, dnes vedoucího stavby Roberta Harrise. Kapitán Brass přispěje k objasnění případu, Valentin byl zvolen odborovým předákem, požadoval proplácení přesčasových hodin a vyhrožoval stávkou, navíc upozorňuje Grissoma, že Robert Harris je šerifův kůň. Potají si na Grissoma počíhá bývalý předák odborů Ian Wolf, který z obavy o rodinu z funkce odstoupil. Nápad se stávkou byl jeho. A i když Grissomovi jeho tým nevěřil, šerif ani Brass přesto vypátral vraha na staveništi. Nad zvláštními postupy doktorky v léčbě se bude také muset někdo zamyslit...  Autor: jarda53

režie:
Richard J. Lewis
 
 
hraje:
William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Gary Dourdan (Warrick Brown), George Eads (Nick Stokes), Jorja Fox (Sara Sidle), Paul Guilfoyle (Jim Brass), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Brenda Strong (Leigh Sapien), Tom Wright (Robert Harris), David Sutcliffe (Ian Wolf), Kelly Connell (Randy Gesek), Skip O'Brien (Ray O'Riley), Glenn Morshower (Brian Mobley), David Berman (David Phillips), Zane Holtz (Dylan Buckley)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker
 
 
scénář:
Josh Berman
 
 
kamera:
Jonathan West
 
 
hudba:
John M. Keane
 
 
střih:
J. Benjamin Chulay
 
 
produkce:
Danny Cannon, Cynthia Chvatal, William Petersen
 
 
koproducent:
Josh Berman, Andrew Lipsitz
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.