Jonas (2009) [TV seriál]

Jonas
62.4 %
 
 

Další název: Jonas L.A.; Jonas Los Angeles (2. řada seriálu)

    Žánr: romantický / komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 25 min.
Hudební senzace Jonas Brothers hraje fiktivní rokové hvězdy v situační komedii, jež je v mnoha epizodách doplněna původní hudbou. V jednotlivých epizodách sledujeme rockové hvězdy a zároveň bratry Kevina, Joa a Nicka Lucasovy, kteří tvoří skupinu JONAS. Doprovázíme je při komediálních setkáních i dobrodružstvích, kdy se pokoušejí vést obyčejný život, třebaže s elegantními kytarami, na koncertních turné JONAS, vidíme jejich cool oblečení a davy fanatických fanoušků, kteří je pronásledují na každém kroku. Seriál se odehrává v domě bratrů Lucasových v New Jersey (přestavěná požární stanice), kde žijí se svými rodiči Tomem a Sandy a malým bratrem Frankiem, a na Horace Mantis Academy, soukromé škole, kterou navštěvují i jejich dlouholetá přítelkyně a stylový guru Stella Malone a Macy Misa, jejich samozvaná fanynka číslo 1.

režie:
John Scott, Savage Steve Holland, Jeremiah S. Chechik, Paul Hoen
 
 
hraje:
Kevin Jonas (Kevin Lucas), Joe Jonas (Joe Lucas), Nicole Gale Anderson (Macy Misaová), John Ducey ( Tom Lucas), Nick Jonas ( Nick Lucas), Chelsea Kane (Stella Maloneová), Frankie Jonas ( Frankie Lucas), Rebecca Creskoff ( Sandy Lucasová), Chuck Hittinger (Van Dyke), Wendy McColm (Molly Mymanová), Perry Anzilotti (doktor Harvey Fleischman), Dani Miura (vysokoškolačka tance), Davida Williams (Vlad), Rif Hutton (Malcolm Meckle), Millicent Martin (královna Alžběta), Robert Feggans (velý muž), Rachel Katz (Willie Floymová), Darnell Davis (Vlad), William Ngo (host klubu), Kortnee Rumph (Mylez Simmonz), Jude Demorest (Andrea)
 
 
scénář:
Michael Curtis, Roger S.H. Schulman, Linda Mathious, Ivan Menchell, Heather MacGillvray, Kim Duran, Heath Seifert, Julie Sherman Wolfe, Kevin Kopelow
 
 
kamera:
John Simmons, Feliks Parnell, Suki Medenčević
 
 
hudba:
Kenneth Burgomaster
 
 
střih:
Steven Sprung, Dexter N. Adriano, Patricia Barnett, Wendy Smith, David Schulman, Stuart Bass, Ben Bosse
 
 
zvuk:
Brion Condon
 
 
koproducent:
Amy Gibbons
 
 
masky:
Jennifer Turchi Nigh
 
 
výprava:
Michael Hynes, Scott Heineman
 
 
výkonný producent:
Roger S.H. Schulman, Michael Curtis, Lester Lewis, Paul Hoen
 
 
producent:
Greg Hampson
 
 
asistent střihu:
Ben Bosse
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.