Jake a piráti ze Země Nezemě (2011) [TV seriál]

Jake a piráti ze Země Nezemě (Jake and the Never Land Pirates)
51.9 %
 
 

Jake and the Never Land Pirates

    Žánr: animovaný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 20 min.
První nový animovaný seriál z Disney Junior „Jake a piráti ze Země Nezemě“ je interaktivní seriál plný hudby sledující honbu za pokladem. Představí se v něm dětská posádka pirátské lodi – vůdce Jake a jeho kamarádi Izzy a Kubík. Seriál sleduje jejich dobrodružství v Zemi Nezemi, kde se snaží přechytračit dvě nechvalně známé postavy z klasické disneyovky Petr Pan – kapitána Hooka a Smeeho. Jake, kamarádi a jejich papoušek Skully prožijí v každé epizodě, kdy se plaví za skrytými poklady na lodi Bucky daleko od své skrýše na Ostrově Pirátů, dvě dobrodružství. Během toho pilují týmovou práci, řešení problémů a fyzičku – učí se manévrovat okolo Hooka a Smeeho, za splnění jednotlivých úkolů, jako je překonání bahnitého močálu, houpání se na vinné révě a sklouzávání vodopádů, dostávají zlaté mince. V seriálu uslyšíte originální pirátský rock – hudbu v podání The Never Land Pirate Band, složenou z Lorena Hoskinse a Kevina Hendricksona, jejich animovaná alter ega, Sharky a Bones, se objevují v každé epizodě a zpívají v ní pirátské písničky. Pirátští rockeři nazpívali také titulní píseň „Jake a piráti ze Země Nezemě“ a složili hudbu k seriálu. Každou epizodu uzavírá veselý videoklip zobrazující The Never Land Pirate Band, kteří zpívají písničku.

režie:
Howy Parkins
 
 
námět:
Bobs Gannaway
 
 
scénář:
Mark Seidenberg, Kevin Campbell
 
 
hudba:
Loren Hoskins, Kevin Hendrickson
 
 
produkce:
Rob LaDuca, Mark Seidenberg
 
 
výtvarník:
Dave Williams, David A. Rodriguez
 
 
dabing:
Pavel Tesař (Skully), Miroslav Táborský (kapitán Hook), Jiří Knot (Smee), Jindřich Žampa (Jake), Johana Krtičková (Izzy), Petr Schön (Kubík)
 
 
mluví:
Jonathan Morgan Heit, David Arquette (Skully), Colin Ford (Jake), Corey Burton (kapitán Hook), Madison Pettis (Izzy), Jeff Bennett (pan Smee), Tori Spelling (pirátská princezna), Adam West (moudrý starý papoušek), Lisa Loeb, Ariel Winter (Marina mořská panna), Cameron Boyce (Jake)
 
 
animace:
Sy Thomas, David A. Rodriguez
 
 
překlad:
Vojtěch Kostiha
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.