Duben
ohodnotit

Chalupáři [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
55 minut, 55x 11 dílů (díl cca 43-55 minut)
„Jiří Sovák, Josef Kemr a Jiřina Bohdalová v oblíbeném komediálním seriálu.“

Chyby ve filmu Chalupáři


1) posloupnost
V díle Romeo z autobusu: před odjezdem do Prahy vítal řidič autobusu Tonda Čihák (V. Menšík) všechny cestující a vybízel je, ať si nastoupí a byl poslední, kdo nastupoval do autobusu. Když ovšem byl ještě venku, někdo už autobus nastartoval.

Vložil: Angelika2808

2) posloupnost
V díle Romeo z autobusu jde Anička s panem Humlem k němu do bytu, aby si oblékla nové šaty, které ji pořídili Bohouš s Evženem. Mezi tím však hledá Tonda Čihák svou manželku a Bohouš Císař mu poté, co Tondovi oznámil, kde jeho ženuška je,slibuje, že ho do bývalého bytu pana Humla zavede, což také učiní. Jenomže Bohouš přece nemůže vědět, kde Huml bydlí, když u něj nikdy předtím nebyl.

Vložil: Natushka

3) posloupnost
Epoizoda Romeo z autobusu.Vladimír Menšík neřídil autobus, protože to neuměl. Zastupoval ho tedy profesionál, jenže v jeden moment je v záběru jak Vladimír Menšík před autobusem, tak šofér autobusu za volantem.

Vložil: lion71

4) logická
Ve druhém díle kritizuje Huml požárníky, kteří mu plaší ryby: Tomuhle říkáte cvičení, o byste dělali, kdyby doopravdy hořelo? A Tonda Čihák mu odpoví, že by zavolali do Prahy pro požárníky. Z prvního dílu ovšem víme, že Třešňová leží 80 km od Prahy. Přijde mi nelogické volat pomoc z takové dálky.

Vložil: lazenska.veverka

5) logická
Když se v epizodě SVATBA pan Beyvl podílí na výsledcích společné práce,mělo by ze sudu označeném B,téct bílé víno,jemu však teče červené.Sud Č je hned vedle.
https://youtu.be/L2Yd-NcTLJM?list=PLOWyGGOIfPVcw_BRHNQNdwS5gMI5CodPY

Vložil: lazenska.veverka

6) logická
V díle Romeo z autobusu dojde v bývalém Humlově bytě k menší potyčce mezi ním a žárlivým Čihákem, který spadne do vany, plné namočeného prádla. Ten vyleze úplně promočený a v následujících záběrech, kdy následně pobíhá po Praze je jeho uniforma už suchá. Kdy se převlíkl nebo snad tak rychle oděv uschnul?

Vložil: Angelika2808

7) logická
Ve 3.díle (Operace) se při jízdě na motorce zraní mladý Bláha a když je mu poskytnuta odborná pomoc, tak lékař ze záchranky se vyjádří, že první pomoc mu zachránila života a že měl namále. Ale hned druhý den ráno se mladík objeví u autobusu a vypadá úplně zdravý, určitě ne jako po těžké bouračce.

Vložil: Angelika2808

8) logická
V 3.díle odnesou zraněného motorkáře Bláhu na středisko v Třešňové,ale MUDr. Jiří Motl (J.Adamíra) se ,hlásí do telefonu jako zdr. středisko Skalice.


Vložil: lazenska.veverka

9) ostatní
V prvním díle, když se Vinklář se Sovákem u stolu při jídle baví o tom, kde ta chalupa je, Vinklář řekne: "Třešňová se to jmenuje". Sovák na to slabým hlasem přitaká: "Višňová, no tam by mohl bejt klid"

Vložil: Quixe

10) ostatní
V druhém dílu se pan Kemr představuje jako BOHUMIL.
V dílu, nazvaném Kapřín, na začátku ale vysvětluje, že se předseda předchází o měsíc - tenhle svátek je BOHUSLAVA, což je žena...

Vložil: aquaparva




Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

14:00 - 14:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:25 - 14:20

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani