Duben
ohodnotit

Ulice [TV seriál]

Další název:
Ulica
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
50 minut, 2640 dílů
„Možná je to Vaše ulice, možná jste to Vy.“

Obsah filmu Ulice




 
Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.2.2024
V roce 2005 konečně našel na naše televizní   obrazovky cestu i jeden z nejabsurdnějších   televizních produktů-nekonečné mýdlové opery   se vším špatným, co k tomuto žánru patří.   A jak je po téměř dvaceti letech vidět, daří   se téhle ubohé náhražce života i u nás více   než dobře!!
Krikri
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.11.2019
Jedná se o českou verzi Mladých a neklidných   nebo Tak jde čas, i když ne o tak zazobaných.   První čtyři roky se ještě daly sledovat.   Zajímavé byly rodiny Králových a   Boháčových, zpočátku i Farští (Lída v   sektě, smrt Jeníčka a pak ty nerváky s   Kukačkou), u Lišků zaujala fetující Zuzana.   Zajímavé zápletky měla Ingrid (ať už na   počátku jako mrcha, následně na vozíku a   nakonec s Vasilem). Dalo se sledovat i   kolotočářskou rodinu Nekonečných. Nyklovi   byli zajímaví, dokud byl Lumír grázl a   mafiánský poskok, co se paktoval se starým   Stránským, drogovým dealerem Morávkem a Rudou   Kocmanem. Jakmile mu scénáristé změnili   charakter to přestalo být napínavé. Postupně   byli dobří herci staré gardy odejiti popř.   odešli sami, když zjistili, že seriál   zabředává ke dnu nebo zemřeli. Čím dál víc   pak v Ulici začali hrát ochotníci a neherci,   především z řad mladé generace, čímž to   přestalo být koukatelné. Nejhorší bod zlomu   nastal od 6. řady, kdy se v Ulici objevila   famílie oidipáckého doktora, z nichž nejvíc   mě iritovala jeho matka. To je tak odporně   sluníčkářská a manipulátorská role, že   jsem si díky ní vypěstoval docela silnou averzi   vůči Syslové. Další, která mi děsně lezla   na nervy byla ukňučená Solaříková alias   Terísek. Za první čtyři řady a rodiny i   samostatné postavy v nich se objevující bych   dal 4, možná i 5 *, ovšem další sezóny Ulici   čím dál víc srážely ke dnu a nyní už je to   jen dávno vyčpělá sračka bez špetky nápadu   a originality, vše se tam už jen opakuje. Kdyby   to po čtyřech, nejpozději pěti letech   skončili, jistě by i hodnocení bylo o něco   vyšší. Takhle když to hodnotím jako celek   musím udělit pouze 2 * a i to ještě s bídou.   20%
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Sto padesát tisíc dílů, posaď se a sleduj od   pondělí do pátku. Ulice je prostě jako život   každého normálního člověka, tak nevím,   proč má tohle zapotřebí točit. Seriál   vlastně pro důchodce, kteří už nemají co na   práci. Myslím, že kdyby důchodci vlastnili   účet na fdb, ulice by měla tak 98 procent. Za   mně je to úplný odpad, kterého jsou české   televize plné a to je škoda.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.10.2018
Náhražka života
Na tenhle seriál se nedá dívat, pár dílů či   spíš utržků jsem "nuceně" shlédl u   známých, lidi se na to dívají snad jen proto,   aby jim nahradil normální život nebo se na to   dívají, aby zaplnili čas(takhle hloupě ztratit   hodinu života! ). Kdyby ale na Ulici spadlo   letadlo, byl by pokoj a lidi by v reálném   životě žili dál a možná by se místo toho   začli zajímat o knihy o přírodu atd. Proto ať   spadne na Ulici letadlo! Seriál nedoporučuju ke   shlédnutí.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Není to seriál století, není to seriál co   musíte vidět každý díl, ani seriál s   neuvěřitelnou atmosférou, je to seriál   normálního života několika rodin a lidí,   kteří mají životní problémy jako každý z   nás a my se z nich můžeme takto poučit... Nic   velkolepého ... Hodnocení - 20%
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2018
Bijte mě, tlučte mě...
...ale já musel. Nedal jsem Ulici šest puntíků   proto, že mě včera pustili z psychiatrické   kliniky, nebo proto, že jsem přišel o většinu   smyslů, včetně hmatu.
Ulice je škvár. Tak to   prostě je. Herecké výkony jsou na hranici   snesitelnosti a scénář ten snad jedou rovnou z   voleje.
Jenže. Jenže oni to tak chtějí.   Chtějí aby to působilo civilně. Aby se herci   dostali lidem pod kůži. Byli s nimi každý den   jako sousedi v baráku.
Ulice už odkroutila   třináctou sezónu. Hrál v ní snad každý   člověk naší malé zemičky. Bylo natočeno   3447 po 50 minutách. Sledovanost se v daném   čase přibližuje 50%. To je číslo, kterému se   spousta slavných tvůrců ani nepřiblíží.  
Řekněme si to upřímně, párek v rohlíku   také nikdy nedostane Michellinskou hvězdu a   přesto ho denně chroupou stamiliony lidí. A vy   když půjdete ulicí, také si nedáte Foie Gras   za 500,- do kelímku. Dáte si ten párek. Je to   blbý, ale je to tak.
Ulice taky nikdy nebude   sbírat ceny, ale je tu pro lidi a baví je.   Přijměme to.
Tomeczek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Stvůrná břečka nedosahující na kvality   uklízečky v jednohvědičkovém hotelu na   vidlácké osadě, která dostává měsíční   výplatu asi dvě stě korun českých.   Přibližně takové množství činí rozpočet   na sto dílů tohoto opovrženíhodného seriálu   pro důchodkyně, které již nemají co na práci   a jsou nuceny sledovat tuto mrzkou telenovelu,   jelikož v televizoru není lepší zábavy.   Bídné herecké výkony příšerných herců,   kteří neznají pojmy jako soudnost či reputace   a v reálnem životě tak musí uvažovat jako   nesvéprávný idiot z psychiatrického ústavu v   Bohnicích. Kamera též není žádný zázrak, a   pokud ano, tak je to výplod černé magie ze   sobotních sabatů okultistů a čarodějnic,   kteří do svého čarovného kotle hází lidské   orgány a míchají ohyzdný lektvar, který po   vypití vyvolá stázi na dalších pět hodin.   Zvuk je taktéž velice bídný a ochuzený o   jakoukoli čistotu. Šum a ozvěna je v   ateliérech pro natáčení tohoto zločinu proti   lidskosti denním chlebem pro zločinné filmaře.   Scénář je jako nepovedený pokus o výmluvu na   test z literatury, o které zřejmě filmaři   pozor nedávali, jelikož neznají základní   pojmy a používají protivná klišé, a pokud se   pokusí o originalitu, vykolejí je jejich   vlastní idiocie a skončí to jako test z   literatury onoho filmaře, který se nenaučil   základní pojmy a propadl. Celkové zpracování   je velmi hnusné a na pořad se nedá dívat.   Počet dílů je nepříčený a pokud by se   nějaký masochista rozhodl pro maraton,   pravděpodobně by zemřel vyčerpáním u jedné   čtvrtiny celkového množství dílů, kterých   je dohromady asi jako obyvatel v Indii. Žánr má   být rodinný, ale nikoho z rodiny toto zplození   pekla nezaujme a navíc je dokonce nevhodné pro   děti, ale vlastně by tuto nestvůrnost neměl   sledovat nikdo. To myslím stačí pro popsání   této stvůrnosti a už nikdy nechci ani   zaslechnout o tomto tajném vládním projektu za   účelem okrádání o čas všech lidí   vlastnících televizi.
p.a.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.1.2018
Nebudu se pouštět do zdrcující kritiky,   protože bych nerad urazil diváky tohoto   spektáklu. Pro mě je toto dílo bohužel   nestravitelné. Viděl jsem pouze několik dílů   a cíleného sledování nejsem schopen, takže to   co jsem viděl je za ty dvě hvězdy. Tohle   zkrátka není můj šálek kávy.
Lekhorka
Hodnocení:
Přidáno: 20.12.2017
Nevíte někdo kde najdu díl 2950 už jsem byla   na několika stránkách a jiný díly ano ale   tento ne...dwkuju
KarelGabriel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.5.2017
kravina!!
to je ta největší kravina kterou sem kdy   viděl.je to hnusný seriál fakt o ničem prostě   je to nula seriál
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28124minih28124Vřískot 3 (2000) 
Scream 3 n
minih21897minih21897V kleštích (1987) [TV inscenace] 
V kleštích n
minih54517minih54517Božena Němcová (1961) [TV inscenace] 
Božena Němcová n
minih8439minih8439Hombre (1967) 
Hombre n
minih137029minih137029Bohéma (2017) [TV seriál] 
Bohéma n
minih142809minih142809Inferno (2016) 
Inferno n
minih5464minih5464Čelisti 3 (1983) 
Jaws 3 n
minih18350minih18350S tebou mě baví svět (1982) 
S tebou mě baví svět n
minih39522minih39522Dívka světových parametrů (1979) [TV film] 
Dívka světových parametrů n
minih23650minih23650Zatímco jsi spal (1995) 
While You Were Sleeping n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zlatá muška (2007) [TV film]

 Zlatá muška (2007) [TV film]
Zlatá muška n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Juraj Deák

(pokračování)

Ulice (2005) [TV seriál]Hana Maciuchová, Bořivoj NavrátilEva KodešováUlice (2005) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10