Zari
Životopis (biografie) / Informace:
Půvabná žena, moderátorka Karla Mráčková přináší milým způsobem předpověď počasí divákům Tv NOVA již od r. 1995.

O dětství a útlém mládí Karly Mráčkové není podrobnějších zpráv, ví se jen, že měla šťastné dětství a vyrůstala v harmonické rodině. Vystudovala střední zemědělskou školu (obor se zaměřením na meteorologii a pak pracovala rok na ČHMÚ (Český hydrometeorologický ústav). Vdávala se v 18ti letech. Je maminkou dvou synů Nikoly (1992), Maximiliána (2001) a dcerky Karly (2009).

V červenci 1994 nastupuje do Tv NOVA na pozici moderátorky a o rok později v řijnu přešla přešla na post uvádění počasí - ''rosnička''. Stala se milou průvodkyní přehledem počasí a pro její krásnou tvář i postavu, kterou by jí mohla leckterá modelka závidět i pro její milé, příjemné a skromné vystupování před kamerou, ji divák leckdy odpustil, že předpověď počasí nebyla zrovna povzbudivá a třebas mělo celý den pršet, z úst Karly to neznělo tak nepřívětivě a člověk to lépe přijal.

Během let 1997 – 2004 studovala Technickou fakultu na České zemědělské univerzitě, obor Obchod a podnikání s technikou. Od září 2008 studuje Masovou a sociální komunikaci (novinařina) – o tom říká: "Vždy mne bavilo psát texty, a proto mne studium novinařiny velice baví."

Aktivně se kromě své televizní profese věnuje marketingu a komunikaci. Pokud právě nevysílá, moderuje nejrůznější společenské akce (nejraději sportovní).

Volný čas vyplňuje tenisem, jógou a joggingem – říká: „...nejlépe si odpočinu u sportu, do těla se mi vyplaví endorfiny a je mi dobře a navíc má pak můj muž doma příjemnou manželku...," říká Karla s úsměvem.

Autor: ahistorie

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Karla Mráčková

Mráčková Karla

Slaughter and the Dogs

Slaughter and the Dogs

Naposled navštívené:
Karla Mráčková

Mráčková Karla

Slaughter and the Dogs

Slaughter and the Dogs