Zari

Ivana Gottová

Povolání:
Rodné jméno:
Ivana Macháčková
Národnost:
Věk:
48
Narození:
20.1. 1976, Opava, Československo
Životopis (biografie) / Informace:
Manželka "božského" Karla - Ivana Gottová (1976) pochází ze severomoravské Opavy, kde prožívala dětství a vystudovala střední zdravotnickou školu. Byla ještě velmi malá, když se její rodiče rozvedli a o rok později při cestě do školy tragicky zahynul starší bratr Přemysl (1974-81).

Nějakou dobu zůstaly s maminkou samy a školačka Ivanka o to více chodila do hudebních, tanečních i výtvarných kroužků. Později se k nim přistěhoval "otčím" a narodil se bratr Pavel, se kterými mají dodnes velmi vřelé vztahy a po letech si Ivana našla ztracenou cestu i ke svému biologickému otci.

Po maturitě si Ivana podala přihlášku "na vysokou"- obor herectví, ale nebyla přijata, tak vlastně z trucu odjela do USA, kde pracovala v rodinách jako au-pair.

Po třech letech, strávených v blízkosti slavných celebrit (kdy se často přetřásal její "vztah" s Michaelem Douglasem), se vrátila do České republiky a hlavně díky perfektní angličtině získala místo osobní asistentky zahraničních herců, kteří zde točili - např. Andie MacDowell nebo Alicia Silverstone. Koncem 90. let se stala produkční a PR manažerkou Divadla Broadway a v r. 1998 na slavnostním večeru předávání TýTý se seznámila s Karlem Gottem. Historka o nesprávném telefonním čísle byla uveřejněna už několikrát, ovšem faktem zůstává, že jí jako jediné "zlatý slavík" nabídl společné soužití.

Možná proto, že si ho Ivana svou velkorysostí a životním nadhledem (po předešlé známosti s žárlivou Marikou Sórósovou) zcela získala, snad si "božský Kája" uvědomil přibývající léta - každopádně se počátkem ledna 2008 v Las Vegas odehrála utajená, ale velkolepá svatba. To už měli manželé Gottovi téměř dvouletou dceru Charlotte Ellu (2006) a v květnu téhož roku se jim narodila druhá holčička Nelly Sofie.

Na mateřské se Ivana zdokonalovala ve španělštině a němčině a do domácnosti k 36 Zlatým slavíkům ve smíchovské Bertramce přibyla i fenka retrívra Stella. V červenci 2010 si mladá maminka "odskočila" z mateřské a uvedla si svou moderátorskou premiéru ve VIP zprávách na Primě. Sama o sobě říká, že je pozitivní perfekcionistka a nejspíš to tak bude, protože si svou pílí a ctižádostí vlastně splnila životní sen a zároveň dokázala, že není jen manželkou slavného muže.

Autor: Angelika2808

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ivana Gottová

Gottová Ivana

Naposled navštívené:
Ivana Gottová

Gottová Ivana