Zvrácená touha (1996) [TV film]

Zvrácená touha (Twisted Desire)
72 %
 
 

Twisted Desire

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 96 min.
„Americké televizní drama o dívce, která je připravená odstranit každou překážku, která se staví do cesty její lásce. I kdyby tou překážkou měli být její rodiče.“
William a Susan Stantonovi mají jedinou dceru, Jennifer, kterou nade vše milují, snaží se jí poskytnout všechno po čem touží a chtějí pro ni v životě jen to nejlepší. Proto také velmi pečlivě dbají, aby se na střední škole dobře učila a snaží mít pod kontrolou její vztahy s kluky, protože jsou přesvědčeni, že na lásku má ještě času dost. Jennifer je krásná a chytrá, jenže je taky zamilovaná a chce si užívat. Když se s ní rozejde její kluk Brad, viní z toho Jennifer hlavně rodiče. Právě jim naschvál se začne scházet s pohledným Nickem Ryanem, který byl nedávno propuštěn z vězení a nyní pracuje u benzínové pumpy. Jednou je rodiče nečekaně nachytají ve svém vlastním domě a dokonce ve své vlastní manželské posteli. Zuřící otec vztah okamžitě zakáže. Naštvaná dívka se však nehodlá podřídit, začne se s Nickem scházet tajně a rodičům doma lže, často s výmluvami, ke kterým zneužívá svou nejlepší kamarádku Karen. Po jedné z řady hádek s rodiči se Jennifer rozhodne k radikálnímu kroku a začne přesvědčovat svého milence, že jediná možnost jak by mohli být spolu, je zbavit se jejích rodičů. Nick zpočátku odmítne, ale protože je do Jennifer zamilovaný, souhlasí. Krátce poté v noci vydá do domu Stantonových a otce i matku zastřelí. Jennifer dokonale předstírá žal a roli zdrcené dívky, která přišla o všechno, co jí v životě bylo drahé. Dokonce tak dobře, že k ní vrátí její bývalý přítel Brad. V tu chvíli se ovšem Nick stává přítěží a Jennifer se mu začne vyhýbat. Pokud si však myslela, že tím to všechno skončí, velice se mýlila. Policie totiž pracuje rychle a brzy posbírá dostatek důkazů, aby mohla Nicka zatknout a obvinit z dvojnásobné vraždy.

režie:
Craig R. Baxley
 
 
hraje:
Melissa Joan Hart (Jennifer Stanton), Daniel Baldwin (William Stanton), Jeremy Jordan (Nick Ryan), Meadow Sisto (Karen Winkler), Kurt Fuller (detektiv Becker), David Lascher (Brad), Eric Laneuville (detektiv Daniels), Collin Wilcox Paxton (Rose Stanton), Isabella Hofmann (Susan Stanton), Rasool J'Han (Bobbi), Deborah Hobart (Trish Winkler), Edith Ivey (Marjorie Ryan), Joe Inscoe (státní žalobce), Keith Flippen (pan Paulson), John Bennes ((Minister)), D.L. Anderson (soudní úředník)
 
 
scénář:
Carey Hayes, Chad Hayes
 
 
kamera:
João Fernandes
 
 
hudba:
Gary Chang
 
 
kostýmy:
Dan Moore
 
 
střih:
Sonny Baskin
 
 
výprava:
Philip Leonard
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.