Zlaté časy (2016)

Zlaté časy (Golden Years)
68 %
 
 

Golden Years

Další název: Golden Years: Grand Theft OAP

    Žánr: komedie / krimi
    Země: Velká Británie
    Délka: 96 min.
Po padesáti letech dodržování zákonů a placení daní jsou teď manželé v důchodu vystaveni chudobě a donuceni ke zločineckému způsobu života. Finanční sektor jim ukradl jejich těžce vydřené penzijní úspory a oni je hodlají získat zpět.

Osud, penzijní krize a vytrvalé odmítání přistoupit na nespravedlnost stáří dokázaly přimět zákona dbalý manželský pár, důchodce Arthura a Marthu Goodeovy, ke zločineckému způsobu života. Naše postavy, které odmítají jen tak nečinně přihlížet ztrátě svých penzijních úspor a na sklonku života tiše chřadnout, se rozhodnou bránit. V první řadě si hodlají vzít zpět to, co jim patří. A tak začnou přepadat banky.

HBO Europe

režie:
John Miller
 
 
hraje:
Bernard Hill (Arthur), Phil Davis (Brian), Simon Callow (Royston), Virginia McKenna (Martha), Alun Armstrong (Sid), Una Stubbs (Shirley), Lily Travers (Alison), Sue Johnston (Nancy), Paul Blackwell (policista), Ellen Thomas (Thelma), Lee Charles (Stan), Brad Moore (Stringer), Sophie Slavin (policistka), Kate Copeland (Vanessa), Shane Hart, Lee Asquith-Coe, Nigel Allen (Dave), Matt Sapsford, Mark Williams (Phil), Edward Linard (seržant Glover), Richard Cambridge (Stephen)
 
 
scénář:
John Miller, Nick Knowles, Jeremy Sheldon
 
 
kamera:
Adam Lincoln
 
 
hudba:
Neil Athale
 
 
kostýmy:
Georgina Napier
 
 
střih:
Dan Lincoln
 
 
zvuk:
Mark Andrews, Louise Brown
 
 
výkonný producent:
Babak Eftekhari, Norman Merry, Robert Muston
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.