Zkus mě rozesmát (2011)

Zkus mě rozesmát (Just Go with It)
79.5 %
 
 
 
Film na Blu-ray

Just Go with It

Další název: Skús ma rozosmiať (SK); Meine erfundene Frau; Żona na niby

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 14.4.2011        
    Délka: 117 min.
„Plastický chirurg raději ženám nalhává, že je nešťastně ženatý...“
Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina.

Zdroj: Nova

režie:
Dennis Dugan
 
 
hraje:
Jennifer Aniston (Katherine Palmerová), Adam Sandler (Danny Maccabee), Bailee Madison ( Maggie), Nicole Kidman (Devlin Adamsová), Kevin Nealon ( Adon), Nick Swardson (Eddie), Dave Matthews (Ian Maxtone-Jones), Brooklyn Decker (Palmer Dodge), Rachel Specter (Lisa Hammondová), Branscombe Richmond (barman), Dana Goodman (družička), Michelle Penick ((Forehead Woman)), Elena Satine (Christine), Griffin Gluck (Michael), Rachel Dratch (Kirsten Brant), Allen Covert (Soul Patch), Minka Kelly (Joanna), Jackie Sandler (Veruca), Andy Roddick (tenista), Michelle Celeste (modelka v bikinách), Tenille Houston (dívka v bikinách), Sanna Haynes (dívka v baru), Lori Heuring, Heidi Montag, Dan Patrick (Tanner Patrick), Rakefet Abergel (Patricia), Alex Trumble
 
 
námět:
I.A.L. Diamond (film Kaktusový květ (1969, FP 19/77; sc. I.A.L. Diamond, r. Gene Saks; podle hry Barilleta a Grédyho v úpravě Abea Burrowse))
 
 
scénář:
Timothy Dowling, Allan Loeb
 
 
kamera:
Theo van de Sande
 
 
hudba:
Rupert Gregson-Williams, Bruno Mars ("Nothin' on You"), Billy Joel ("Piano Dan [Eddie Remix]"), Michael Dilbeck (supervize), Brooks Arthur (supervize), Kevin Grady (supervize)
 
 
kostýmy:
Ellen Lutter
 
 
střih:
Tom Costain
 
 
zvuk:
Richard Kite
 
 
titulky-česká verze:
Lenka Tyrpáková
 
 
dabing:
Lukáš Hlavica (Ian Maxtone Jones)
 
 
zpěv:
Rihanna (performer: "Umbrella"), Bruno Mars ("Nothin' on You"), Bee Gees ("You Should Be Dancing"), Snow Patrol ("Chasing Cars", "Every Car You Chase")
 
 
zvláštní efekty:
Kazuhiro Tsuji, Larz Anderson (koordinátor)
 
 
animace:
Atomic Fiction, Sony Pictures Imageworks
 
 
koproducent:
Kevin Grady
 
 
koordinátor kaskadérů:
Scott Rogers
 
 
vizuální efekty:
Atomic Fiction, Sony Pictures Imageworks, Zoic Studios
 
 
tanec:
Alicia Vela-Bailey (double: Nicole Kidman)
 
 
výprava:
Perry Andelin Blake
 
 
výkonný producent:
Barry Bernardi, Tim Herlihy, Allen Covert, Steve Koren
 
 
producent:
Adam Sandler, Jack Giarraputo, Heather Parry
 
 
kaskadér:
Tracey Ruggiero (double: Jennifer Aniston)
 
 
asistent střihu:
Sarah Lucky
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.