Život naruby (2014)

Život naruby (Electric Slide)
62 %
 
 

Electric Slide

    Žánr: akční / krimi / drama / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 95 min.
Píše se rok 1983 a nacházíme se v Los Angeles – překrásné dívky, honosné vily, luxusní večírky, až přechází zrak, ale je tu také Eddie Dodson, velkosvětský a charismatický obchodník se starožitnostmi, který bohatým a slavným osobnostem prodává starožitný nábytek té nejlepší a nejvyšší kategorie. Když se Eddie setká s chladnou a rezervovanou Paulinou, spojí je okamžitě pouto jednoznačných vzájemných sympatií a oba se bez váhání společně vrhnou do víru života a jeho rozkoší. To trvá do té doby, dokud se Eddiemu nevymstí jeho rozhazovačný způsob života -- stane se totiž středem pozornosti lichvářů.

Zdroj: AMC Networks International

režie:
Tristan Patterson
 
 
hraje:
Isabel Lucas (Pauline), Chloë Sevigny (Charlotte), Patricia Arquette (Tina), Jim Sturgess (Eddie Dodson), Constance Wu (Mika Oh), Vinessa Shaw (Mimi), Christopher Lambert (Roy Fortune), Cortney Palm, Rhys Coiro (Glen), Megalyn Echikunwoke (Jean), James Ransone (Jan Phillips), Lacey Hannan, Amy Ferguson (Sandy), Susan Park (Marilyn D), Ivo Nandi, Will McCormack (Fred Mercury), Oz Perkins (Andy Segal), Anna Ross, Joe Nieves (ochranka), Kendrick Sampson, Samantha Colburn (Linda), Noot Seear (amazonské dvojče), Susie Castillo (Robin), Allel Aimiche, Ashley Drayton (tanečnice Salsy), Ingrid Schram, Joanne Spracklen, Vitta Quinn, Dale E. Turner, Sharelle Smith, Alan Gray, Josh Brodis, Mina Joo (Stevie), Stevens Gaston (Marco), Mike Hennessey, Ike Kawaguchi (Kazu Oh), Rodney J. Richards (řidič limuzíny), Charan Andreas, Joanne Spracklen, Maria Calix, Bella Medrano, Martin Andris (řidič limuzíny), Tristan Scott-Behrends (Bobby), Augustus Britton, Stewart Strauss (Edwin), Renee Daw (go go tanečnice)
 
 
námět:
Timothy Ford (článek)
 
 
scénář:
Tristan Patterson
 
 
kamera:
Darran Tiernan
 
 
hudba:
Kevin Haskins
 
 
střih:
John Paul Horstmann
 
 
výkonný producent:
Lorenzo Di Bonaventura, Eric Eisner, Matthew L. Imparato, Ben Limberg, Jacob Pechenik, Bradford Simpson, Philip von Alvensleben, John Wells
 
 
producent:
Kirk D'Amico, Hans Christian Ritter, Christine Vachon
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.