Závěť (2010)

Závěť (Last Will)
68.8 %
 
 

Last Will

Další název: A végakarat

    Žánr: drama / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 97 min.
„Sňatkem získala nejen manžela, ale i celý mafiánský rodinný klan. A protože v ní vidí dědičku majetku, jde jí o život...“
Když se krásná Hayden provdá za Franka, významného a velmi bohatého lékaře, je to z lásky. Ale velmi záhy zjistí, že si vzala nejen Franka, ale vlastně celý Emeryho klan. Se všemi výhodami, odpovědností i skrytým tajemstvím. Zatímco se Frank stará o své pacienty, jeho dva mladší a bezohlední bratři mají na starost rodinné realitní impérium. Ti dva vidí Hayden jako hrozbu, a když má Frank mrtvici, snaží se zajistit, aby byla poslední vůle v jejich prospěch. Když Frank později za podivných okolností umírá, je Hayden zatčena za jeho vraždu, zatímco zkorumpovaný soudce garantuje bratrům kontrolu nad veškerým majetkem. Korupce a násilí je všude kolem. Její bratr byl zbit téměř k smrti a právník zavražděn. Její jedinou nadějí je policejní detektiv, který jí zatýkal, a který má s bratry své vlastní nevyřízené účty.

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Brent Huff
 
 
hraje:
Tatum O'Neal (Hayden Emery), Tom Berenger (Frank Emery), Patrick Muldoon (Joseph Emery), Peter Coyote (sudca Garner), Shawn Huff (Laurie Faber), William Shockley (Michael Palmer), James Brolin (detektív Sloan), Moon Unit Zappa (Belinda DeNovi), Brent Crawford (Dr. Monsher), Katherine McNamara (svatebčanka), Jeffery Dean (Virgil Emery), Shawn Patrick Nash (Carrier), Jackson Bolt (Coswell)
 
 
námět:
Irmgard Pagan
 
 
scénář:
Alan Moskowitz
 
 
kamera:
Andrew Huebscher
 
 
hudba:
Pinar Toprak
 
 
střih:
Tony Wise
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.