Záhadná žena: Vražda v lázních (2005) [TV film]

Záhadná žena: Vražda v lázních (Mystery Woman: Vision of a Murder)
60 %
 
 

Mystery Woman: Vision of a Murder

Další název: Záhadná žena : Vražda v kúpeľoch

    Žánr: mysteriózní / krimi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 83 min.
„Majitelka knihkupectví s detektivkami se pouští do řešení případu lázeňské vraždy, ve které jde o víc než jen obyčejnou žárlivost.“
Samantha Kinseyová je nadšená čtenářka detektivní literatury, příležitostný amatérský detektiv a majitelka knihkupectví specializovaného na detektivky. Původní profesí je však fotografka, a tak když dostane nabídku vytvořit pro luxusní lázně Drummonds Spa snímky do nové brožury, vyrazí s nejlepší kamarádkou Cassie Hillmanovou na cestu, aby si užily příjemný víkend. Místo toho ji však čeká další neobvyklý případ. Nejprve je to jen podivně se chovající zaměstnankyně Emily, která se netají předtuchou o vraždě. Pak se však u večeře pohádají Alice a Debbie, protože Alice zjistila, že měla Debbie poměr s jejím manželem. Alice ženě veřejně vyhrožuje a druhý den je Debbie opravdu mrtvá. Podezřelými se stávají nejen Alice a její manžel, ale také Emily, která jako první mluvila o vraždě, a navíc se Samanthou a Cassie objevila tělo zavražděné. Samantha se rozhodne pustit do vyšetřování a s pomocí Emily vyřešit lázeňskou záhadu, v níž možná nejde jen o žárlivost a nevěru. Zcela nečekaně se totiž dostává na stopu nekalých praktik a nelegálních experimentů s léky, jejichž oběťmi se nedobrovolně staly i další návštěvnice lázní.

režie:
Kellie Martin
 
 
hraje:
Kellie Martin (Samantha), Clarence Williams III. (Philby), Nina Siemaszko (Cassie), Casey Sander (ředitel Connors), Charles Shaughnessy (Dr. Drummonds), Felicia Day ( Emily), Lisa Dean Ryan (Kate), Allison Smith (Debbie), Bess Meyer (Alice), Bellamy Young (Tina), Christopher Cousins (Adam), Mark Harelik (George), Georg Stanford Brown (Toby), Ylfa Edelstein (Kayla)
 
 
scénář:
Michael Sloan, Joyce Burditt
 
 
kamera:
Maximo Munzi
 
 
hudba:
Joe Kraemer
 
 
kostýmy:
Bonnie Stauch
 
 
střih:
Christine Kelley
 
 
kaskadér:
Darlene Ava Williams
 
 
casting:
Penny Perry
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.