Zachránce (2001)

Zachránce (Hostage Negotiator)
62.5 %
 
 

Hostage Negotiator

Další název: Záchranca

    Žánr: thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 121 min.
Hlavní hrdinkou amerického thrilleru je energická a inteligentní Theresa Foleyová (Gail O´Gradyová). Pracuje pro FBI jako vyjednávačka a ve svém povolání je velice úspěšná. Její osobní život je spokojený, žije se svým manželem Frankem, rovněž agentem FBI, a se dvěma dětmi. Theresa zvládne i náročný úkol při vyjednávání o rukojmí při přepadení banky, které už málem skončí tragicky. Proto také dostane nabídku, aby přednášela na policejní škole v Quanticu.

Od té chvíle se ale začne její soukromý život komplikovat. Frank totiž přijde o práci a jeho chování je stále chladnější. Pomocnou ruku jí podá její bývalý parťák Danny McBaine, jenže to právě zapříčiní výbuch žárlivosti, neovladatelného vzteku a paranoidní jednání. Manželský život se pro Theresu stává nesnesitelným, hrozí jí ztráta rodiny, zaměstnání, a je ohrožen dokonce i její život.  Autor: curil

režie:
Keoni Waxman
 
 
hraje:
Gail O'Grady (Theresa Foleyová), Michael Bowen, Brian Bloom, Alexandra Castillo (Vicki Maslowová), Nicki Clyne (Alicia), Taylor Anne Reid (Stacey Foleyová)
 
 
kaskadér:
Koenraad Beugelink
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.