William a Kate: Královský příběh lásky (2011) [TV film]

William a Kate: Královský příběh lásky (William & Kate)
69.2 %
 
 

William & Kate

Další název: William a Kate: Kráľovský príbeh lásky

    Žánr: životopisný / drama
    Země: Spojené státy americké / Velká Británie
    Délka: 87 min.
„Příběh devítileté romance prince Williama a Kate Middletonové, od momentu kdy neurozená kráska získala jeho královské srdce.“
Pohádkový příběh syna následníka trůnu prince Williama a jeho lásky Kate Middleton. Neurozená kráska získala srdce svého prince už během studií na univerzitě. Ale než William požádal Kate během dovolené v Keni o ruku, musel nejsledovanější britský pár čelit tlakům společnosti, královské rodiny, projít si krizemi i usmiřováním.

Televizní film o vztahu britského prince Williama a jeho snoubenky Kate Middletonové začíná v době, kdy se seznámili na nejstarší a nejprestižnější skotské univerzitě ve St. Andrews. Vypráví o tom, jak se rodilo jejich přátelství a během let se měnilo v lásku. Vypráví o těžkostech, kterými musel romantický vztah projít, o nezdarech, které musel zvládnout, námluvách, komplikovaných sociálními tlaky, o tom, proč královská rodina nakonec Kate přijala, i když nemá šlechtický původ, o zásnubách i o tom, jak se mladá žena vyrovnává s celosvětovou pozorností médií. Nechybí ani pohled do zákulisí ostře sledovaných příprav královské svatby.

Zdroj: Nova

režie:
Mark Rosman
 
 
hraje:
Camilla Luddington (Kate Middletonová), Nico Evers-Swindell (princ William), Samantha Whittaker ( Olivia Martin), Christopher Cousins (Mike Middleton), Jonathan Patrick Moore ( Ian Musgrave), Richard Reid ( Derek Rogers), Serena Scott Thomas (Carole Middletonová), Ben Cross (princ Charles), Trilby Glover (Margaret Hemmingsová-Wellingtonová), Mary Elise Hayden ( Pippa Middletonová), Stephen Marsh (profesor Durham), Calvin Goldspink ( James Middleton), Louise Linton ( Vanessa Rose Bellowsová), Theo Cross ( Trevor), Victoria Tennant (Celia), Jeff Copas (paparazzi), Sarah B. Downey, Sloane Avery, Rick L. Dean (profesor)
 
 
scénář:
Nancey Silvers
 
 
kamera:
Anthony B. Richmond
 
 
střih:
Charles Bornstein
 
 
výprava:
Stephen Marsh
 
 
výkonný producent:
Frank Konigsberg
 
 
producent:
Kyle A. Clark, Eileen Fields, Lina Wong
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.