Who's Minding the Store? (1963)

Who's Minding the Store?
    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
Raymond Phiffier (Jerry Lewis) nastupuje zaměstnání jako prodavač ve velkém obchodním domě. Je nemotorný, nešikovný, všechno mu padá z rukou. Chlapče, budeš mít potíže..!

Paní Phoebe Tuttleová je rozhodnuta rozbít románek mezi svou dcerou Barbarou a Raymondem Phiffierem, poněkud labilním chovatelem pudlů, a nechá Raymonda najmout jako pomocníka v jednom z obchodních domů, které vlastní. Přestože vedoucí obchodu, pan Quimby, dává Raymondovi řadu nesplnitelných úkolů, on nejenže je nějak splní, ale dokonce naváže přátelství s Barbařiným otcem, titulárním šéfem obchodu. Poté, co Barbara varuje svou matku, aby Raymondovi nedělala další potíže, se znemožní, když se předváděný vysavač dá do pohybu a málem způsobí neštěstí. Paní Tuttleová ho vyhodí, ale zákeřný pan Tuttle obratí a své ženě vynadá. Celá rodina se Raymondovi omluví, když se připojí k jeho procházce s pudlem...  Autor: Petrkey

režie:
Frank Tashlin (.)
 
 
hraje:
Jerry Lewis (Raymond Phiffier), Jill St. John (Barbara Tuttleová), Ray Walston (Mr. Quimby), John McGiver (Mr. John P. Tuttle), Agnes Moorehead (Mrs. Phoebe Tuttleová), Francesca Bellini (Shirley Lottová), Peggy Mondo (Lady), Nancy Kulp (Emily Rothgraberová), John Abbott (Mr. Orlandos), Isobel Elsom (Hazel), Kathleen Freeman (Mrs. Glucksmanová), Fritz Feld (Irving Cahastrophe), Milton Frome (Francois), Mary Treen (zákaznice), Dick Wessel (policajt)
 
 
scénář:
Frank Tashlin, Harry Tugend
 
 
kamera:
W. Wallace Kelley
 
 
hudba:
Joseph J. Lilley
 
 
střih:
John Woodcock
 
 
producent:
Paul Jones
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.