Vzdušný úder (2004) [Video]

Vzdušný úder (Air Strike)
46 %
 
 

Air Strike

    Žánr: akční
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 91 min.
Letka bojových vrtulníků se střetne se supermafiánem Ivanem. Velitel letky bojových vrtulníků Ben Garret touží po tom, aby pomstil smrt svého kamaráda, který zahynul při akci proti drogovému bossovi Ivanovi. Příležitost se mu naskytne, když se dozví, že bídák plánuje obří bankovní loupeže. Spolu s dalšími piloty se do souboje se zloduchem pouští také mladá dívka Charlie.

Poté, co mocný a brutální vůdce drogového kartelu a jeho soukromá armáda ukradne miliony dolarů z banky Eastern European, je povolána americká letka, aby ho dopadla. Spojí se s americkými rangery a zjistí, že rychlost je jediná věc, která je může zachránit před zajmutím v nepřátelském teritoriu.  Autor: veverka-zrzka

režie:
David Worth
 
 
hraje:
Jennifer Gareis (Charlie), Fredric Lehne (Blackwell), Robert Rusler (Ben Garret), Ivajlo Geraskov (Ivan), Pepper Sweeney (Hanks), Asen Blatečki (Chicago), Krasimir Vankov (Garret), Ivo Tončev (Perez), Atanas Srebrev (Cash), Benjamin Burdick (Walker), Tyrone Pinkham (Franks), Vladimir Nikolov (Jerry), Kitodar Todorov (Anderson), Piotr Ksheninski (Jenkins), Max Gonzales (Jr. officer), Nikolaj Iliev (Weber), Dimiter Kuzov (seržant Petrovian), Dimiter Stefanov (důstojník), Deljan Dabov (Officer)
 
 
námět:
Boaz Davidson
 
 
scénář:
Jon Stevens
 
 
kostýmy:
Katya Ivanova
 
 
zvláštní efekty:
Ludmil Ivanov, Lyudmil Nikolov
 
 
spolupráce:
Ivan Dimitrov, Kristian Stoyanov, Vladimir Petkov, Desislav Dimitrov, Yavor Zahariev
 
 
producent:
David Varod
 
 
kaskadér:
Jordan Zachariev, Teodor Colov
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.