Vražedná posedlost (2012)

Vražedná posedlost (Campus Killer)
30 %
 
 

Campus Killer

Další název: A Deadly Obsession / Teror v škole (SK)

    Žánr: akční / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 82 min.
„Profesorka psychologie musí dostat své studenty do bezpečí před nepříčetným střelcem a odzbrojit ho - než bude příliš pozdě!“
Profesorka psychologie Suzanne Hollander je oblíbená učitelka a uznávaná na prestižní vysoké škole na východním pobřeží. Co však nikdo netuší, že zájem o psychologii pochází z její temné minulosti. Jednoho dne, když je Suzannina výuka přerušena střelbou, musí Suzanne reagovat velmi rychle a dostat své studenty do bezpečí. Mezitím venku policejní poručík Michael Olsen a Suzannin přítel Logan nechávají školu uzavřít a snaží se vymyslet plán, jak se do budovy dostat bez povšimnutí. Mezitím se nepříčetný střelec přibližuje více a více k profesorce a jejím studentům. Suzanne je přinucena čelit kruté realitě, střelec je její bývalý student Connor a jeho posedlost Suzanne je důvod, proč je zde. Jak Conner pokračuje ve svém běsnění, musí Suzanne přijít s plánem, jak čelit svým vlastním démonům, jak odzbrojit Connora a zastavit celé to šílenství – než bude příliš pozdě!!!

Zdroj: TV Barrandov

režie:
John Stimpson
 
 
hraje:
Katee Sackhoff (Suzanne), Grant Harvey (Connor), Bart Johnson (Logan), Robyn Lively (Caroline), Bates Wilder (Olsen), John Shea (Dr. Egan), Kevin G. Cox (Jeremy), Michael Cognata (Kellen), Andria Blackman (Julie), Rachel Parsons (Bonnie), Erin Cole (Jen), Lynne Adams (Alice Hollanderová), Mark DeAngelis (vězeňská ostraha)
 
 
scénář:
Adam Scott Weissman
 
 
kamera:
Fernando Szew
 
 
hudba:
Ed Grenga
 
 
střih:
John Stimpson
 
 
výkonný producent:
Fernando Szew
 
 
producent:
Miriam Marcus, Mark Donadio
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.