Vrah a polda (1976)

Vrah a polda (Il Trucido e lo sbirro)
62.5 %
 
 

Il Trucido e lo sbirro

    Žánr: drama / krimi
    Země: Itálie
    Délka: 90 min.
Brutální kriminální příběh z Itálie 70. let. Detektiv a jeho přítel kriminálník mají týden na záchranu umírající holčičky.
Zpočátku to vypadá jako obyčejný únos, jakých se v Itálii ročně odehrají desítky. Bohužel, unesená malá holčička má vážné onemocnění ledvin a pokud se do týdne nedostane do lékařské péče, zemře. Detektiv Sarti se tak musí oprostit od svých zásad a spojit své síly s kriminálníkem Marazzim a jeho kumpány, aby vypátral úkryt únosců a zachránil dívce život. A čas neúprosně běží...

režie:
Umberto Lenzi
 
 
hraje:
Claudio Cassinelli (komisár Antonio Sarti), Henry Silva (Brescianelli), Tomas Milian (Sergio Marazzi "Er Monnezza"), Nicoletta Machiavelli (Mara Scarlatti), Claudio Undari (Mario, "Il Cinico" (jako Robert Hundar)), Biagio Pelligra (Kalabřan), Luciano Rossi (obchodník), Umberto Raho (právní zástupce), Giuseppe Castellano (Vallelunga), Tano Cimarosa (Cravatta), Dana Ghia (Clara), Mario Erpichini (Paolo Finzi), Valentino Macchi (policista), Tom Felleghy (klenotník), Arturo Dominici ( De Rita), Corrado Solari (zlodej), Ernesto Colli (Roscetto), Filippo Perego (barón Picelli, president Petratexu), Sara Franchetti (prostitútka), Pietro Torrisi (zloděj)
 
 
scénář:
Umberto Lenzi, Dardano Sacchetti
 
 
kamera:
Sebastiano Celeste, Luigi Kuveiller
 
 
hudba:
Bruno Canfora
 
 
střih:
Eugenio Alabiso
 
 
producent:
Claudio Mancini, Ugo Tucci
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.