Visitor Q (2001)

Visitor Q (Bijitâ Q)
58.6 %
 
 

Bijitâ Q

Další název: Bijitâ Kyû / Bidžitá Q

    Žánr: komedie / drama / horor / thriller
    Země: Japonsko
    Délka: 84 min.
POZOR SPOILER!

U mladé sexuální pracovnice je reportér Kyioshi. Má s ní udělat rozhovor, ale on se s ní vyspí. Ona mu řekne cenu za sex a jdou na to. Je to jeho dcera. Nějaký mladík jej pak praští zezadu do hlavy kamenem.

Kyioshiho syn Takyua mlátí matku, kvůli zubnímu kartáčku. Ostatní kluci mu do okna pouštějí petardy. Kyioshi dostane ránu kamenem ještě jednou. Muže, co ho bacil neviděl, proto jej přivede domů a sdělí, že u nich chvíli zůstane. Později je svědkem šikany svého syna. Nezasáhne, jen to natáčí. Jeho zbitou manželku si prohlíží zákazník, ona je totiž lehká ženština v sadomaso salónu. Když se vrátí domů, oddá se mládenci, který bacil jejího muže. Pak při večeři po ní mrskne Takyua miskou, což ji naštve a hodí po něm dranžírák. Vtom opět přicházejí kluci, aby jej strašili petardami. Kyioshi opět natáčí. Druhý den chce natáčet šikanu znovu, ale pohádá se s kolegyní a při jejím pokusu o znásilnění ji usmrtí. Mrtvolu pak ukryje a to vše natáčí jeho návštěvník. Původní záměr mrtvou rozřezat je zamítnut a začnou se dít věci. Nejen mrtvola hraje hlavní roli, ale i další - totiž ti, kteří opět přišli šikanovat…  Autor: Pitryx

režie:
Takaši Miike
 
 
hraje:
Ken'iči Endó (Kiyoshi Yamazaki, otec), Shungiku Uchida (Keiko Yamazaki, matka), Kazushi Watanabe (návštěvník), Shoko Nakahara (Asako Murata), Jun Muto (Takuya Yamazaki, syn), Fudžiko (Miki Yamazaki, dcera), Ikko Suzuki (Sasaoka)
 
 
scénář:
Itaru Era
 
 
kamera:
Hideo Jamamoto
 
 
hudba:
Kôji Endô
 
 
výkonný producent:
Akira Saito, Hisanori Endô
 
 
producent:
Susumu Nakajima
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.