Velký skok (2011)

Velký skok (Jumping the Broom)
60 %
 
 

Jumping the Broom

Další název: Svadobné katastrofy (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 1.9.2011        
    Délka: 108 min.
„Překonají rodiny pocházející z různých společenských vrstev svou nevraživost, aby nepokazili nastávajícím novomanželům život?“
Sabrina je smolařka, protože si stále vybírá ty nepravé muže. V autě v koloně se modlí, aby dostala jasné znamení, který bude ten pravý. Pak se nabourá a při té příložitosti se seznámí s Jasonem. Po pěti měsících se má konat svatba, trochu uspěchaná, protože Sabrina má brzy odletět do Číny za svou novou prací. Jason tam chce letět s ní, ale jako manžel. Ani jeden z nich se nestačí před svatbou seznámit s rodiči svého nastávajícího. Hosté se sjíždějí na předsvatební seznamovací párty do domu nevěsty. Rodiny nevěsty a ženicha jsou jako noc a den, jedni vznešení a bohatí, druzí chudí a burani. Místo svatby to vypadá na pořádný trapas. Pochybnosti o šťastné budoucnosti novomanželů začnou vyplouvat na povrch spolu se vzájemnou konfrontací příbuzných, napětím mezi kamarády a v neposlední řadě odhalením nepříjemných tajemství.

Zdroj: Nova

režie:
Salim Akil
 
 
hraje:
Julie Bowen ( Amy ), Paula Patton (Sabrina Watsonová), Tasha Smith (Shonda), Angela Bassett (Claudine Watsonová), Laz Alonso (Jason Taylor), Pooch Hall (Ricky), Mike Epps (Willie Earl), Loretta Devine (Pamela Taylorová), Gary Dourdan (šéf McKenna), Lil' Romeo (Sebastian), DeRay Davis (Malcolm), T.D. Jakes (reverend James), Valarie Pettiford (teta Geneva), Tenika Davis (Lauren), Marguerite McNeil (paní O'Nealová), Brian Stokes Mitchell (pan Watson), Meagan Good (Blythe), Vera Cudjoe (Mabel)
 
 
scénář:
Arlene Gibbs, Elizabeth Hunter
 
 
hudba:
Bruno Mars ("Marry You"), Paul Simon ("Bridge over Troubled Water")
 
 
střih:
Terilyn A. Shropshire
 
 
dabing:
Kristina Svarinská (Sabrina Watsonová (SK))
 
 
výprava:
Doug McCullough
 
 
producent:
Elizabeth Hunter, T.D. Jakes, Tracey E. Edmonds, Glendon Palmer, Curtis Wallace
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.