Ulice: Velká trojka (2008) [TV film]

Ulice: Velká trojka
50 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Česká republika
    Délka: 94 min.
POZOR SPOILER

Nějaký muž diskutuje s kastelánem Václavem Pilousem před vzácným obrazem. Muž má úmysly nejčernější. Kastelánovi to není po chuti, ale je zde řeč o směnce. A navíc má přijet jeho kamarád s dětmi z dětského domova.

A ty jsou již zde a malý Mirek ihned začne provozovat svá alotria, to největší je prak. S dětmi přijela také mladá vychovatelka Helena Janků a samozřejmě kamarád pana Pilouse Dalibor Liška.

Nastal večer a Mirek se svým věrným kamarádem Frantou se toulají po hradě. Tím pádem vyslechnou další rozhovor muže-zloděje a Pilouse. Kluci se s tím svěří mladíkovi Pavlovi Tesaříkovi, ale ten jim nevěří. A tak se rozhodnou dospělé do věci netahat. Tento mladík totiž přivezl dětem kostýmy. Ony zde budou totiž hrát divadlo. Ocitá se zde i malá Anežka. A kluci ji berou do party. Pavel slibuje Heleně, že jí v noci zkontroluje děti, ale mizí malá Ema. Najdou ji venku zcela v pořádku. A když se pak začnou mezi sebou kamarádit, vyplaší Helenu jeden z kluků, který se vydal na zvědy. Blíží se den D a začíná se zkoušet divadlo. Kluci s Anežkou si přísahají věrnost nehynoucí a naplánují přesnou akci, aby obraz nebyl ukraden. Sice při tom spadnou do sklepení, ale nevadí jim to. Nakonec vymyslí takový plán, že ukradený obraz schovají a zloději podstrčí ten jejich, který slouží jako kulisa u divadla.

A už to jede, už to frčí, obraz je zlodějem ukraden a položen dle domluvy. Kluci sem přinášejí ten druhý a vypadá to, že jejich plán je stoprocentní. Jenže, pak dojde k menším komplikacím…  Autor: Pitryx

režie:
Kryštof Hanzlík
 
 
hraje:
Jiří Lábus (Pilous), Daniela Kolářová (Alena Suchá), Lubor Šplíchal, Petr Vršek (Pavel Tesařík), Kateřina Lojdová (Helena Janků), Matyáš Valenta (František Hrubý), Anna Marie Valentová (Ema Toužimská), Josef Navrátil (Mirek Toužimský), Nikola Hronová (Anežka Boháčová), Václav Mareš (Dalibor Liška)
 
 
asistent režie:
Vlastimil Navrátil
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.